„Ljubav koju vrijedi voditi“ knjiga za razumijevanje dugotrajnih odnosa

Unatoč tome što su seks i seksualnost danas iznimno popularne i dostupne teme, pitanje je jesu li ljudi, premda izloženiji tim temama, doista sretniji u krevetu. U moru knjiga koje se dotiču teme seksualne tehnike teško je naići na ono što ljude zaista interesira – kako održati kvalitetu seksualnog života u dugotrajnoj vezi.

Pritom je potrebno podrobnije shvatiti seksualne emocije – kako one funkcioniraju, kakva pravila slijede i kako su vežu na ostale vrste emocija koje posjedujemo.

Bestseler „Ljubav koju vrijedi voditi“, u prijevodu Nade Kujundžić, će do temelja prodrmati vaše poimanje vlastita seksualna života te odgovoriti na pitanje može li seks preživjeti monogamiju.

Jedinstven pristup dr. Stephena Snydera pomogao je tisućama pojedinaca i parova savladati erotske izazove dugogodišnjih veza. Kombinirajući svoje tridesetogodišnje iskustvo s novim istraživanjima o ljudskoj seksualnosti, Snyder nudi savjete kako: se suočiti sa seksualnim izazovima koje pred nas predstavljaju dugotrajne veze, shvatiti naše seksualne emocije i uživati u vlastitoj seksualnosti tijekom čitavog života.

Dr. Stephen Snyder je psihoterapeut koji se specijalizirao na području seksualnih odnosa, ljubavnih veza i seksualne medicine. Čitavu je svoju karijeru posvetio pomaganju pojedincima i parovima po pitanju njihovih seksualnih i ljubavnih briga. Od 2000. godine vodi privatnu praksu na Manhattanu gdje je do sada liječio na tisuće pacijenata. Autor je priručnika „Ljubav koju vrijedi voditi: Kako imati nevjerojatan seks u dugoj vezi“.

Knjigu pronađite na linku.

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – DR. MED. DENT. MARKO JAKOVAC PREDSTAVIO PROTOKOL.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci