Beauty recenzija: LIP UP BOOSTER, NOVEXPERT
B

Kroz Stiluetu me veže lijepa suradnja s brandom NOVEEXPERT, nakon što me tim u nekoliko navrata tako ugodno i lijepo, s puno ljubavi uputio u što sve ova priča predstavlja, što sve imaju u asortimanu, moram priznati – ostala sam oduševljena. Neke proizvode počela sam odmah koristiti, a baš jedan koji mi je posebno zapeo za oko nije bilo moguće probati. Rasprodan je u kratko vrijeme i van svih očekivanja brzo je nestao s tržišta jer je potražnja bila veća od ponude. Na to nisu računali!

Radilo se o Lip Up Boosteru za usnice s hijaluronskom kiselinom. Naravno da me zaintrigirao novitet branda koji je formuliran, proizveden i pakiran u Francuskoj. Ali, morala sam čekati… I konačno sam dočekala!

LIP UP BOOSTER koristim više od tri tjedna i sada sam spremna otkriti svoje dojmove! Ovaj proizvod vraća volumen, prirodni sjaj i njeguje konture usnica, također ono što je meni bitnije ima umirujući učinak i njegu protiv bora – upravo tu sam vidjela najbolje učinke.

Dolazi u tubi od 8 ml, a preporuka je da se nanosi na usnice 1 do 5 puta dnevno, uvijek u tankim slojevima, a svakako prije ruža za usne. Cijena je 139,62 kn.

Preporučena dob korištenja je od dvadeset godina, a koristiti ga mogu žene i muškarci te je adekvatan za sve tipove kože.

Na službenoj internetskoj stranici stoji i kako je dermatološki profil: Dehidrirane ili suhe usnice – Oslabljene usnice – Tanke usnice – Izbljedjele usnice – Gubitak elastičnosti usnica.

Svakako ću napomenuti i kako su Novexpert proizvodi 100% prirodni, hipoalergeni i smiju ih koristiti trudnice i dojilje.

Ja sam jako zadovoljna i nastavit ću koristiti proizvod i dalje. Konture usana su vidljivije, usne su hidratizirane i bore zaglađenije, usne su „punije“ i ovoga se ljeta nisam uopće susretala sa suhim i naboranim usnicama što je dosad bio slučaj.

Od proizvoda što se njege usana tiče koristila sam isključivo Lip Up Booster tako da nema sumnje da je u mom slučaju ispunio sva očekivanja i postao dio moje beauty rutine, nastavljam ga koristiti  i nakon ljeta.

Recenzija je isključivo moje iskustvo i nenametnuto mišljenje.

Foto: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci