ZTC

Uvijene, duge, prirodne trepavice san su gotovo svake žene. Neke sretnice su doista i rođene s takvim tipom trepavica koje pogled čine izražajnijim i dubokim no mnogima su lijepe trepavice tek nedostižna želja.

Imam duge trepavice, no tipično ženski, znala sam da mogu više, nisam se pronašla u trendu ekstenzija trepavica, eventualno kad se radi o nekom važnom događanja sklona sam make up upotpuniti ekstenzijama no kao neko trajnije rješenje, nije mi se svidjelo kako mi to pristaje i smetalo me što ne mogu trljati oči te nisam se pronašla u stalnom nadopunjavanju. Jednostavno, to nije nešto za mene.

Stoga me tretman uvijanja trepavica zaintrigirao iako mi nije baš sve bilo posve jasno ljubazne djelatnice salona dale su mi brzo do znanja kako je tretman baš idealan za žene koje ne žele drastičan i neprirodan look, ali koji ipak daje vidljive i dugotrajne rezultate odmah!

Tretman traje 45 minuta i u to vrijeme ste u ležećem položaju i mirujete, ja sam odabrala sam početak dana što se pokazalo idealnim jer sam u glavi vrtila film za nadolazeći dan i maštala o šalici kave koju ću s djevojkama popiti po završetku.

Moram naglasiti i kako je apsolutno bezbolan, trepavice se uvijaju malim uvijačima što mi je bilo posebno slatko.

Već prvi prvom pogledu bila sam zadovoljna, moje su se trepavice vinule u visine, ostale prirodne i učinile da ovoga ljeta uživam u morskim radostima sretna i zadovoljna.

Uvijanje trepavica ne mijenja vašu rutinu niti šteti trepavicama, možete se normalno umivati, trljati oči bez straha, radi se o vašim trepavicama koje su zahvaljujući odličnoj beauty oazi Katea sada konačno dodatno zasjale!

Trepavice ostaju uvijene dva do tri mjeseca, a tretman možete odmah ponoviti. Naravno, iako su efektne same po sebi, prava čarolija nastaje kad nanesete omiljenu maskaru!

Kozmetički studio Katea sinonim je vrhunske usluge i biranih tretmana koje su prepoznale brojne klijentice, upravo je ovo mjesto jedna od mojih omiljenih beauty adresa, a najnoviji treman uvijanja trepavica jedan od onih koje preporučam svojim prijateljicama, a naravno i svim našim čitateljicama! Sa savršenim trepavicama u savršen ostatak ljeta, pozdravlja vas vaša Stilueta!

 

Kozmetički salon Katea

Kontakt: 051 718 448

KATEA FACEBOOK

 Pripremila: Marija Mažar      Foto: Ivor Mažar

Kancelarija bar