Beauty noviteti brenda Catrice za prvu polovicu 2019. godine!
B

Inovativni, visokokvalitetni proizvodi koji prate najnovije trendove sa modnih pista- CATRICE predstavlja kombinaciju ljepote i mode. Inspiriran kolekcijama sa svjetskih modnih pista za PROLJEĆE/LJETO, CATRICE predstavlja nove must-have proizvode za prvu polovicu 2019.godine.

Stvari su malo izražajnije uz VISUAL WOW & EFFECTS: za sve zaljubljenice u make-up da postignu savršene naglaske uz sjajne proizvode. Čim se nanesu ovi beauty proizvodi osiguravaju prave wow-trenutke u nadolazećoj sezoni svojim iznenađujućim teksturama, uzbudljivim završetcima i “posebnim efektima”. Zahvaljujući jednostavnoj primjeni, u trenu možete postići profesionalni izgled s prekrasnim naglascima.

RESHAPE & PLUMP & BOOST trend s proizvodima za savršeno oblikovanje i dodatni volumen. P(l)ump it up. Snažne žene koje se vole iskazati svojim stajlingom I žele dobiti podršku svojih partnera. Ovi prijatelji ljepote pružaju fantastične pogodnosti i zasigurno ćete uz njih izgledati božanstveno i njegovano.

PERFORMANCE FOR EVERY LIFESTYLE ujedinjuje visoke performanse proizvoda koji mogu izdržati aktivan životni stil. …I akcija! Novu generaciju karakterizira spontanost i želja za promjenama. Dobar make-up mora biti u stanju pratiti taj tempo. Uvijek se možete osloniti na proizvode sa visokim performansama jer se mogu nositi s najtežim (i ponekad znojnim) aktivnostima i izazovima. Nebo je granica!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci