Beauty night u Opatiji povodom predstavljanja Dr Vivian’s Anti Aging seruma!
B

Zlatna dvorana hotela Imperijal u Opatiji jučer je bila domaćin premijernog predstavljanja beauty noviteta doktorice Vivian Jurković u suradnji sa stručnjacima iz Sunrise laboratorija, Vivian je jedno od najpoznatijih imena u području anti aging medicine, a novi iskorak u radu vlasnice estetskog centra Eternity te direktorice Titanium Dent-a je beauty serum namijenjen svim tipovima kože žena i muškaraca.

 

Premijeru nisu propustili brojni uzvanici i gosti koje je prvo predstavila Vivian Jurković,  a zatim su se prisutnima obratile ambasadorice seruma – Daniela Gračan, Ivana Delač, Nikolina Minovska,  Ema Gračan i Nina Nikčević. Ambasador Ivan Jurković nije mogao prisustvovati događanju, a napomenut ćemo i kako je upravo on zaslužan i za dizajn beauty proizvoda!

Program su uveličali: ANTONELA MALLIS U PRATNJI PROF. VLADIMIRA BABINA, MARKO TOLJA, ANTONIO KRIŠTOFIĆ, NIKOLINA TOMLJANOVIĆ, SANDRO BASTIANČIĆ, SANDI CENOV, MEDEA MARKET SINDIK, MARKO ČAČIĆ, FRAN BRNELIĆ I WANTED AGENCY CROATIA

Tropski scenarij uz Bottega mjehuriće poslužio je kao najljepša uvertira u večer raznolikog i iznimno bogatog sadržaja. 

Uz modnu priču i najnoviju kolekciju poznatog hrvatskog dizajnera Ivice Skoke, kolekciju je predstavila i Vivien moda, nakon nekoliko godina izbivanja sa scene, ovo je ujedno i povratak i najava otvorenja butika u Opatiji! Uređenje dvorane jučer je bilo s potpisom Crissart, frizure i make up modela s potpsiom Perman studija, uzvanici su uživali u Bottega mjehurićima te uvijek savršenim Hendricks’ gin tonicima, pokrovitelj večeri bio je i Iqos kao i voda “Ona”, klinika Dentalsan, a generalni pokrovitelj događanja je Titanium Dent.

Posebnu cvjetnu haljinu predstavio je Ante Jurković i Cvjetarna Ti me ami, dvasedeset sati rada i 1000 dehidriranih ruža u jednoj kreaciji koju je predstavila Ema Gračan.

Beauty serum moguće je kupiti putem weba – drvivianestetics.com

Pripremila: Stilueta

Foto: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci