U Opatiji je otvoren ekskluzivan salon Beauty boutique MJP. Mia Josić Pletikosa otkrila nam je detalje!
U

Naš je dojam da se Opatija budi! Popularna Ljepotica oduvijek je privlačila pažnju i turiste, a u zadnje vrijeme uz koncerte domaćih i svjetskih zvijezda, prepoznatljive evente,  odlične gastro adrese, Opatija se vraća na svoju statusnu poziciju. Onu koju i zaslužuje. 

Ono što je bitno da se destinacija razvija je cjelovitost. Upravo zato jako nas je razveselila novost o otvorenju beauty studija koji izgleda fantastično i ima odličnu ponudu.

Mia Josić Pletikosa otkrila nam je više o Beauty boutique MJP, ekskluzivnom kozmetičkom i frizerskom salonu u centru Opatije. 

Novi salon u centru Opatije. Čestitam! Što vas je potaklo na poslovni pothvat?

Već nekoliko godina sam u poduzetničkim vodama te sam vidjela neke nove izazove u proširenju poslovanja koje je usko vezano za moju primarnu profesiju i ljubav. Po struci sam magistar farmacije, ali kako su me životni putevi odveli na drugu stranu napokon sam našla djelatnost u kojoj mogu spojiti svoj hobi i profesiju.

Mia Josić Pletikosa

Koje usluge imate u ponudi?

Interes nam je bio pružiti na jedom mjestu sve usluge koje bi klijenti trebali za redovno održavanje njegovanog, lijepog i mladenačkog izgleda. Naša ponuda uključuje usluge solarija, razne tehnike uređenja noktiju, frizerski, ali i kozmetički dio te dio za oblikovanje i mršavljenje tijela.

Doista sve na jednom mjestu. Jesen je konačno stigla. Koje tretmane za lice i tijelo preporučate sad za ovaj period, do Nove godine?

Svakako dolaskom jeseni preporučamo tretmane dubinske hidratacije i oporavka, jer ne smijemo zaboraviti da je naša koža od sunca i mora dehidrirana.

Što se tijela tiče uvijek je pravo vrijeme za krenuti na tretmane oblikovanja i mršavljenja tijela koji uz vježbu i pravilnu prehranu daju odlične rezultate.

Postoje li neke tretmani koji su se pokazali kao omiljeni među klijenticama?

Omiljeni tretman među klijenticama za lice je svakako Oxygeneo tretman 4 u 1 i Hydrafacial , a što se tijela tiče tu je elektična maderoterapija!

Što vas posebno veseli u radu?

Sreća i zadovoljstvo klijenata poslije pružene usluge i vidljivih rezultata nakon tretmana.

Jednostavno i točno, hvala Mia!

Napomenut ćemo kako do kraja 11. mjeseca traju i akcije – feniranje poluduge kosa- 7 eura, feniranje duge kosa- 10 eura. Hydrafacial tretmani su na 15% popusta, paket mršavljenja: 4 x kavitacija, 4 x limfna drenaža, 2 x tripolarna radiofrekvencija umjesto 600 eura samo 80 eura.

Oxygeneo 4 u 1- 60 eura,laserska epilacija cijelog tijela- 200 eura, laserska epilacija ruku- 60 eura, laserska epilacija nogu- 90 eura.

Važno je napomenuti da nisu zaboravili ni najmlađe te su za njih pripremili program vjernosti 5+1 gratis šišanje.

Odlično je što postoji i mogućnost online naručivanja, jednostavno je, kliknete na  LINK.

Beauty boutique MJP nalazi se u centru Opatije, na adresi Vladimira Nazora 1.

Radno vrijeme salona je od ponedjeljka do petka 8-20h te subotom od 8-15h, pratite novitete salona i  putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

Želimo puno sreće u radu!

Fotografije ustupio Beauty boutique MJP. 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci