Beat Gym u Rijeci posjetile su vlasnice Mistique Body teretane iz Zagreba
B

Beat Gym teretana u Rijeci u kratko vrijeme postala je mjesto za koje se pročulo u Rijeci i šire! Na adresi Antuna Barca 3d vlada super energija, nedavno smo imali intervju s vlasnicom Sandy Hadinger koja je naglasila kako je ova teretana ostvarenje poslovne vizije, a u neposrednom razgovoru tim nam je otkrio kako će imati neprestane novitete, a iako je već sada postoji veliki interes za individualnim treninzima kao i korištenjem teretane, sigurni smo da će rujan biti vrlo radan i aktivan!

U prilog činjenici da Beat Gym privlači pažnju govori i nedavan prijateljsko-poslovni susret podrške. Naime, Sandy i Igoru Deranji (intervju s Igorom očekuje vas početkom idućeg tjedna) u goste su došle Ivana Šušković i Roberta Zoae, vlasnice Mistique Body centra iz Zagreba koji djeluje na adresi VIII. Ravnice 3, te u ponudi ima ženski fitness  – 60 minuta treninga prilagođenog ženama!

Ivana, Roberta, Sandy i Igor ovim susretom potvrđuju kako je bitna međusobna podrška kolega iz djelatnosti, u zajedništvu nastaju uspjesi koji nadahnjuju, a u dobroj energiji, potpori, iskrenim namjerama i dijeljenju znanja i iskustva stvara se dugoročan uspjeh  i rast. Pojedinca, ali i cijele zajednice! Hvala na lijepom susretu i prilici da vam se pridružimo!

INTERVJU SA SANDY POGLEDAJTE NA NAŠEM YOUTUBE KANALU:

 

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci