I ove godine vas čeka Božićna Bajka u zagrebačkom Finjaku!

Nekako nam se činio da se Advent nikad više nije iščekivao. Opet u punom sjaju ćemo provesti najljepše doba godine na omiljenoj poznatoj lokaciji.

Došla je još jedna Finjakova Božićna Bajka!

Ekipa iz Finjaka je danas odlučila biti potvrda da na njih možete računati kad riječ od dobrim vijestima i zasigurno stvaranju čarobne atmosfere za ove blagdanske dane.

Ove godine na maloj, ali veseloj terasi ispod tisuća lampica (koje će obasjati i najtmurnije zimsko nebo), pijte tradicionalno najbolje kuhano vino u gradu (po tajnoj i posebnoj recepturi) i uživajte u slasnim zalogajima domaćih kobasica po recepturi chefa Nenada Komesa, te neodoljivom tartu od jabuke spremanom po najfinijoj Francuskoj recepturi!

Svakako morate i probati kuhanu rakiju, po recepturi kuće (ako znate kako je vino dobro, rakija je skoro još i bolja).

Mališani su česti posjetitelji našeg Finjaka, a za njih imaju naslađu čokoladu koja grije i ruke, ali i srce.

Da bi sjedenje na visokim stolovima bilo posebno iskustvo pobrinuo se  akademski kipar Denis Svirać (ručno oslikanim bačvama likom orašara), a ove godine društvo će vam praviti i naši novi ručno izrađeni prijatelji Gingerbread-ovi, i nema sumnje da su tu kako bi vam uveseljavali ove blagdanske dane!

Sva hrana i piće moći će se ponijeti doma, u ambalaži „to go“ pa za sve koji ne vole hladnoću ili žele uživati u Finjakovim specijalitetima u toplini svog doma, od ove godine to mogu.

Posjetite caffe bar Finjak, Vlaška 78, Zagreb, gdje žive orašari, medvjedići, patuljci, gingerbread družina ,dobra hrana i piće, te najbolje emocije.

Tekst, fotografije: Finjak 

Prethodni tekst – DELNIČKA ADVENTSKA BAJKA POČINJE USKORO I BIT ĆE SJAJNIJA NO IKAD!

novosti

povezani članci