„Bako, pričaj mi o sebi“ savršen je božićni poklon za svaku baku

Stiglo nam je vrijeme darivanja i u potrazi smo u savršenim poklonima za naše najmilije. Želimo im svima na božićno jutro izmamiti osmijeh na lica kada se ugodno iznenade poklonima ispod bora. Naravno, najbitnije je zajedništvo i ljubav ali svi zaslužuju malu sitnicu.

Posebno mjesto u srcu imaju naše bake, kojima je koji put i izazov pronaći idealan poklon, s obzirom da su im osmjesi na licama unuka najveća nagrada, ali smo pronašli poklon koji će im ostati divna uspomena, i mjesto gdje će zapisati uspomene iz mlađih dana.

Knjiga „Bako, pričaj mi o sebi“ unikatan je poklon koji će izmamiti osmijeh na lice svakoj baki. Radi se o otvorenoj knjizi za bilježenje uspomena od njenog djetinjstva do današnjih dana. Baka će ispunjavati knjigu sama, ili uz Vašu pomoć, i tako odgovoriti na cijeli niz pažljivo odabranih pitanja. Time će nastati kronika od neprocjenjive vrijednosti za cijelu obitelj.

Primjerice: što je željela postati dok je bila mala, kakvi su bili njeni roditelji, a kakvi bake i djedovi, gdje se igrala, kada i gdje je upoznala djeda – svog supruga, što su zajedno doživjeli, kako su na nju utjecala povijesna zbivanja, što je danas drugačije u odnosu na vrijeme njene mladosti…

Popunjavanje knjige postat će poželjna zabava. Time će nastati svojevrsna kronika od neprocjenjive vrijednosti za cijelu obitelj. Dimenzije 25X30 cm, tvrdi uvez, papir visoke gramature i čvrsti uvez, garantiraju kvalitetu izrade i korištenja i jamstvo su za ugodno čitanje knjige i u budućnosti.

U knjizi su popratni crteži i povijesne fotografije koje pomažu evocirati sjećanja. Tu je i prostor za dodavanje vlastitih fotografija.

„Bako, pričaj mi o sebi“ krasan je način kojim svojoj baki možete dati do znanja da vas zanima njen život. To je knjiga koja će vašoj baki postati zabava, a cijeloj  obitelji blago.

Knjigu pronađite ovdje.

Tekst, fotografije: Familium 

Prethodni tekst – EMOTIVNA RIJEČKA PROMOCIJA KNJIGE “OVO ŽELIM DA ZNAŠ” OKUPILA VELIK BROJ POSJETITELJA

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci