Bajka još traje! Salajland i restoran Kod Salaja – počnite novu godinu najljepšim izletom!
B

Ušli smo u novu godinu, prebrojavamo dojmove, skupljamo nove ideje, slažemo vizije. Idealno je ovo vrijeme da napunimo baterije, posvetimo se prijatelji i obitelji kako bi svih 12 mjeseci novog životnog poglavlja uživali.

Nas je jedno mjesto posebno oduševilo. Božićna bajka obitelji Salaj bila je i jedna od naših omiljenih destinacija prošle godine, ljepota imanja, odlična energija, zanimljivi sadražji i bogata gastro ponuda nisu nas ostavili ravnodušnima.

Stoga, prve dane siječnja koji još u sebi nose neku blagdansku čaroliju i mir odvojite za posjet mjestu koje donosi ljepotu i dobrotu.

Jednom kad dođete, probudit će se dijete u vama. Naš je savjet da dođete tijekom dana, dok je imanje još uvijek obasjano sunčevim zrakama.

Probajte fritule, sigurno već znate da su one dio hrvatske tradicije,  poznata slastica od prženog tijesta uspomena je iz djetinjstva svakoga od nas, a okus i miris djetinjstva ispunjen je svakim kutkom ovog imanja. Fritule u ruke i u dnevni obilazak poznatog imanja!  

Nakon fritula i dnevne šetnje, morate u restoranu kod Salaja ugrijati i nahraniti tijelo. Uživat ćete, restoran odiše toplim ugođajem, materijal koji dominira je drvo, a interijer vam omoguća nenametljivo uživanje u hrani i dobrom društvu jer jelovnik donosi prikladna jela po prihvatljivim cijenama.

Izdvojit ćemo: pašticadu, teletinu s pire krumpirom i kupusom,  gulaš kobasicu s njokima, kiseli kupus s pireom i kobasicom, dimljeni buncek s pireom i kobasicom, pečenu svinjsku slabinu s pireom i kobasicom te goveđu juhu!

Doista, osjećat ćete se ugodno, opušteno, kao da ste u posjetu obitelji ili prijateljima. Zanimljivo je kako s više od 300 sjedećih mjesta, ova gastro oaza u srcu Salajlanda brzo je pronašla put do gostiju, dobar glas daleko se čuje te se nerijetko čeka i na mjesto!

Siti i odmorni, vrijeme je da uživate u onoj pravoj čaroliji, a to je Božićna bajka obitelji Salaj u noćnom izdanju, 4 milijuna lampica, nevjerojatno lijepe dekoracije i ono što riječima ne možemo dočarati – ugođaj!

No, neka tu ne bude kraj vašoj posjeti. U jednoj od grijanih kućica uživajte uz kuhano vino, ili čaj, neki fini napitak dok dijelite dojmove i planirate slijedeći dolazak jer svatko tko i samo jednom posjeti Salajland i restoran Kod Salaja, uvijek se rado vraća…

Uživajte u boravku i… dobar tek!

Božićna priča obitelji očekuje vas do 13. siječnja 2019. godine, svakim danom od 15:00 do 22:00 sata, uključujući vikende i blagdane.

Više informacija o Salajlandu, cijenama, programu i rasporedu vožnji možete saznati na salajland.com.


Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci