Back2Love uz Ivonu Brnelić na otvorenju EPK Rijeka 2020
B

Ove subote cijela se Rijeka pretvara u jednu pozornicu u sklopu početka programa Rijeke kao prijestolnice kulture 2020. godine. Tim se povodom u gradu odvijaju razna događanja koja će građanima omogućiti opuštanje i zajedničku proslavu tako važnog priznanja samom gradu Rijeci.

Tako u sklopu otvorenja EPK Rijeka 2020 ovu subotu L2C EVENTS donosi program Back2Love za sve ljubitelje dobre glazbe i plesa, a potpisuje ga kreativna direktorica Ivona Brnelić. 

Radi se o muzičkom vremeplovu u stilovima jazz, funk, disco, r’n’b i soulful house, uz sjajne plesne performanse, a nastupaju: Danijela Večerinović (vokal), DJ Ivan Mastermix, DJ uncleFunk, DJ Bcolud, Jakša Jordes (saxophone), Manuel Lupen (percussion), RiS girls (plesni performans). Nastup će se održati u 21.00 sati u prostoru riječke ribarnice.

L2C EVENTS present Back2Love" EPK Rijeka 2020

1.02 subota u sklopu otvorenja EPK Rijeka 2020 projekt by L2C EVENTS " Back2Love" u 21.00. Gdje? Paviljon riječke tržnice.

Objavljuje L2C Events by Ivona Brnelic u Utorak, 28. siječnja 2020.

Rijeka ove subote kreće u slavlje povodom važnog priznanja, a ovakvi su nastupi uz brojne druge ključ da se proslava održi na najbolji način uz zvukove dobre glazbe i poznatih pjesama. Zato subotu navečer oslobodite od svih obaveza, spustite se u grad i uživajte u bogatom programu povodom EPK Rijeke 2020.

Foto: screenshot YouTube 

Izvor: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci