Back to school event u Optici Viktor Shahini!
B

Optika Viktor Shahini njeguje dugu tradiciju, a u desetljećima rada profilirala se kao kvalitetna adresa za dobar vid odraslih i djece.

Optika Viktor Šahini prva je privatna optika na ovim prostorima. Obiteljska tradicija koju njeguju od 1966. godine stvorila je trajnu vrijednost kvalitete i generacije zadovoljnih korisnika. Oduvijek prate trendove i nove tehnologije u optici i optometriji. Tim je stručan, ali i vrlo pristupačan!

Vizija ovog tima je  pružiti klijentima vrhunsku uslugu. A u jasnom fokusu su i djeca! U današnje vrijeme naši su najmlađi izloženi brojnim uređajama, a iz Optike Viktor Shahini poručuju kako su važni pregledi jer dječje oči  najdragocjeni su pogled u budućnost!

Kako bi na djeci pristupačn i šarmantan način poslali bitne poruke, ali i obilježili povratk u školske klupe, u Optici se održalo prekrasno druženje! Crtanje, igranje, savjetovanje, druženje! Za fine zalogaje pobrinula se Zvončarnica, za foto kutak Events by Ivona, a za darove djeci Optika Viktor Shahini s partnerima!

Fotografije potpisuje Marin Ćuk Vernek.

               

    

    

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci