Daria Udossi uskoro će inovativan koncept Bachata Mindfulness predstaviti u Opatiji
D

Upravo kreće turneja po Hrvatskoj – promocija novog inovativnog koncepta

Bachata Mindfulness je jedinstven projekt autorice Darie Udossi koji spaja bachatu i mindfulness te je namijenjen ženama i plesačicama svih plesnih levela kao i početnicama i onim ženama koje nikada nisu ili su davno plesale i voljele bi isprobati nešto drugačije.

Mindfulness je vrsta kognitivne psihoterapije usredotočene svjesnosti i predstavlja znanstveno utemeljenu metodu koja služi za psihološku dobrobit.

Ne uključuje duhovne, spiritualne ni religijske tehnike.

Kako vam služi Bachata Mindfulness:

Kombinacija bachate s mindfulness metodologijom je snažan način da žene poboljšaju svoje fizičko i mentalno zdravlje i dobrobit.

Vježbanje svjesnosti dok plešu bachatu može pomoći ženama da ostanu prisutne i usredotočene umjesto da se uhvate u negativne misli ili brige.

Također im može pomoći da se dublje povežu sa svojim tijelom i osjećajima koje doživljavaju dok se kreću.

Ovo je moćan način za smanjenje stresa, poboljšanje samosvijesti i samoprihvaćanja te njegovanje osjećaja radosti i povezanosti s drugima.

Prvi grad na ovoj promotivnoj turneji je Opatija, subota 21.1.2023.

Sve informacije o radionici i prijavi pročitajte na sljedećem link-u:

https://fb.me/e/34O72NVr0

O voditeljici:

Daria Udossi je magistra kroatistike, poduzetnica iz Pule, mentor za osobni razvoj za žene i plesni terapeut i plesač. Misija joj je osnažiti žene i pomoći im da postanu oslobođene svega što im u životu ne služi.

Njeni projekti su: Oslobođena, Dance ‘n Confidence i Bachata Mindfulness, vodi podcast Amelota Talks i djeluje kao mentor, gost predavač i artist na raznim manifestacijama i seminarima.

Trenutno je edukatorica Mindfulness akademije u Zagrebu.

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – AMBICIOZNI PLANOVI BRENDIRANJA VINARA KVARNERA

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci