Baby Center i Bubamara ujedinili su se i nude ruku pomoći majkama iz Sisačko-moslavačke županije.
B

Posljednje dane 2020. godine pamtit ćemo dugo. Slike su to koje ćemo teško izbrisati iz naših sjećanja. I ovaj put, baš kao i u ožujku, vas molimo za pomoć.

Tražimo mame i rodilje, trudnice na čuvanju iz Sisačko-moslavačke županije da nam se jave. Baby Center Hrvatska i Bubamara žele pomoći svim majkama pružajući ruku za novi, sretniji početak.

„Život je veliko čudo. Svaka trudnoća je drugačija i svako rođenje je posebno i drugačije. Zbližavanje s tek rođenom bebom je posebno emotivan moment u životu svakog roditelja, brata, sestre, djeda ili bake. Slike iz Petrinje, Siska, Gline i okolnih sela… duboko su urezane u  naša srca te smo ponovno odlučili pomoći rodiljama i babinjačama da u radosti roditeljstva uđu znajući da nisu same.

A ovog puta, projektu se priključuju i naši prijatelji iz Bubamare. I sama trgovina Bubamara u Sisku stradala je u potresu, zaposleni i njihove obitelji su u svojim privatnim tragedijama. Trenutak je to u kojem srce prevlada sve ostalo,a zajedno smo u mogućnosti pomoći još više“, poručuju iz Baby Centra i Bubamare, specijaliziranih trgovina dječjom opremom, odjećom i proizvodima za sretno odrastanje.

Ukoliko poznajete rodilju, babinjaču ili trudnicu iz područja pogođenih potresom, a da su se za vrijeme potresa našli u sisačkom rodilištu, prijavite nam ih na mail klub@babycenter.hr kako bi i mamama i bebama olakšali prve dane. Pomoć u obliku kolica, krevetića, posteljine, dekica, pelena i drugih potrepština za majke i bebe sigurno će biti velika pomoć u ovom teškom, a opet posebnom trenutku rađanja novog života.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci