NaslovnicaLIFESTYLERIJEKA I KVARNERBabaloo Design Concept Store...

zadnje objave

Babaloo Design Concept Store proslavio 15 godina uspješnog rada!

Babaloo Design Concept Store nedavno je priredio veliki party i tako proslavio svoj 15-ti rođendan. Posjetitelji su u ugodnom ambijentu uživali u vrhunskim vinima Cuj, mjehurićima Ca’del Bosco, poznatim Aurinim proizvodima, popularnom gin karbunu i odličnom catering stolu. Za odličnu atmosferu i dobru zabavu pobrinuo se DJ Robert Fisher u pratnji saksofona.

U opuštenoj atmosferi Alex Pilepić, direktor i voditelj dizajnerskog tima Babaloo Designa zahvalio je svim djelatnicima i suradnicima te dodao da vjeruje kako idu u dobrom i pozitivnom smjeru.

“U ovih petnaest godina rada Babaloo design concept store-a stoji puno truda i rada. Posebni smo po tome što smo uspjeli sklopiti moment dizajniranja interijera i opremanja. Postali smo inicijatori projekta vizualizacije i time tako pojednostavili pristup klijentima prije kupnje željenog namještaja. Tako imamo virtual reality tool, odnosno mogućnost da klijent stavi VR naočale i “prošeće” po zamišljenoj ideji stana.”

Osim što je slavio petnaesti rođendan, Babaloo Design Concept Store je proslavio i novu suradnju. U Rijeku nam je stigao luksuzni talijanski brend Reflex, a njihove doista impresivne rukotvorine moći ćete pogledati upravo ovdje.

„Naš je brend rođen prije tridesetak godina u Los Angelesu, a onda ga je moj otac ‘doveo’ u Italiju gdje smo originalno počeli kao proizvođači stakla”, kazao nam je o brendu vlasnik tvornice Reflex, Riccardo Lucatello.

Uspješna riječka priča ide dalje! Babaloo timu želimo još puno produktivnih godina i zabavnih druženja!

Fotografije: Mateo Malvić

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE