ZTC

Manufaktura trgovine u Rijeci i Opatiji  slave ono najbitnije – domaću kvalitetu i tradiciju. Dom je ovo brandova koje odlikuje izvrnost, toplina, kreativnost, a svojim su kupcima navikli pružati samo najbolje od najboljeg. Prilikom zadnjeg posjeta pažnju nam je osvojio brand Azena! Evo što smo saznali o imenu iza kojeg se krije duga obiteljska tradicija i rad koji se sa strašću prenosi s koljena na koljeno…

ZTC

Tvrtka danas posjeduje svoju vlastitu proizvodnu liniju u Velikoj Gorici, a proces proizvodnje je certificiran kod nadležnih institucija Republike Hrvatske. Posebno ističemo tim stručnjaka koji čine tvrtku Azena uspješnom na tržištu već dugi niz godina. Tim naše tvrtke danas vodi Senna Ušić Jogunica kao vlasnica i direktorica uz svoju majku, gđu Snježanu Ušić te najstariji unuk Andrej Azenić, voditelj Azeninog inovacijskog centra.

Proizvodi tvrtke Azena dijele se na skupinu dodataka prehrani i kozmetičkih proizvoda, a prisutni su na tržištu više od 35 godina. Biljke koje čine proizvode ručno se ubiru od strane  dugogodišnjih suradnika i dobavljača, što garantira njihovu kakvoću i kvalitetu. Mikrolokalitet Hrvatske u Europi i mješavina mediteranske i kontinentalne klime zajedno s visokim postotkom sunčanih dana u godini,čine našu floru,izrazito bogatom esencijalnim uljima i hranjivim sastojcima. 

U ovom mjesecu darivanja darujte kvalitetno i ne zaboravite podržati naše ljude s istinski dobrim proizvodima, u dvije riječi stane sve što imamo za kraj Kupujmo hrvatsko i s osmijehom posjetite Manufakturu, ljubazno osoblje uvijek je spremno savjetovati vas i educirati!

Pripremila: Stilueta

Foto: Ivor Mažar

Kancelarija bar