Avonov make up vodič za sjajnu novogodošnju noć!
A

Blagdanski i novogodišnji makeup imaju svoja pravila. Ovisno o vlastitom stilu, dozvoljeno je i malo se zanijeti. Zanosan glamurozan makeup još je i lakše postići jer ove je sezone glavni trend – sjaj! 

Pri biranju makeup-a za posebne prilike kao što su blagdanska druženja ili novogodišnja večer ne postoje posebna pravila osim jedne iznimke: dajte oduška glamuroznosti prilike! Ovo je vrijeme kad ne treba biti umjerena i sramežljiva nego si dozvoliti uživati u tolikim mogućnostima, bojama, napraviti nešto ludo i hrabro… potpuno zasjati. 

Mala, a nezaobilazna i najvažnija stvarčica koja će vam omogućiti sjaj sa svakim pokretom je svakako novi Avon mark. Prism ruž za usne. Sadrži posebne prizmatične čestice koje reflektiraju svijetlost pružajući jedinstven višebojan sjaj i pojačavaju intenzitet i postojanost boje. U čak 15 svjetlucavih neodoljivih nijansi i za samo 29,90kn bit će hit svakog vašeg blagdanskog looka.

Novogodišnji makeup: glavna pravila

Prije šminkanja – a posebno ako se radi o baš velikoj noći – važno je dobro njegovati kožu lica. Savjetujemo da o tome vodite računa kroz cijelu godinu, ali ako ste kampanjac, i koji sat prije šminkanja će pomoći. Lijepa, dobro njegovana koža jamči bolji izgled vaše šminke i manje problema s nanošenjem.

Što učiniti? Kao priprema za hidratantnu kremu, piling i maska ​​za lice su savršeno rješenje. Preporučamo zlatnu Avon Anew masku koja će učiniti čudo, a i pomoći vam da se tijekom pripreme osjećate kao božica.

liquid gold background; Shutterstock ID 66564244; Purchase Order: PO203649; Job: Avona; Client/Licensee: Avon; Other:

Osvježite delikatnu kožu podočnjaka Anew dvostrukom okoloočnom kremom, a kao hidratantni primer Anew serum s vitaminom C stvorit će savršenu podlogu za šminkanje.

Naravno da je poželjno da idealan novogodišnji makep i traje. I to da traje cijelu noć. Koristite sve korake nanošenja podloge, bazu za sjenilo, fiksirajte praškastim puderima pa i fiksatorom u spreju. I pazite da pri nanošenju kontura ne zaboravite i prijelaz na vrat, a dobrim potezima kvalitetnih paleta vizualno ga možete i smanjiti.

Novogodišnji makeup: blink, blink, blink!

Blagdanska šminka ne poznaje ograničenja – iako, kao i obično, sve ovisi o tome kakav je vaš stil, ali i točno na kakav party baš večeras izlazite. Preporučujemo vam eksperimentiranje – ne samo s bojom, već i s određenim elementima šminke. Nosite li uvijek goli ruž ili iscrtavate olovkom jer ste ziceraš? Ako za posebne večeri najčešće nosite crveno ili zlatno – e pa zašto se sad ne bi poigrali ljubičastima, zelenima, neodoljivim srebrnim nijansama? Uživajte u tolikim mogućnostima jer sada smijete i ovaj put dozvolite si stvarno blistav i očaravajući makeup!

Extra savjet: ako sanjate o holivudskim trepavicama, maskaru nanesite u više slojeva i prije nego se potpuno osuši – trepavice lagano početkajte čistom četkicom. Oduševit ćete se rezultatom!

Ne zaboravite šljokice i sjaj i na noktićima, baš kako omogućavaju predivne Luxe nijanse iz Avonovog kataloga. Želimo vam da uživate i u kreiranju novogodišnjeg makeupa i da svojim sjajnim prizmatičnim usnama sve prisutne oduševljavate osmijehom.

Sjaj je novi vrući trend. Zasjajite u potpunosti, u nezaboravnoj novogodišnjoj noći!

Pripremila: Stilueta

Fotografije: Avon

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci