Avon Skin So Soft, beauty proizvod koji nam je ovoga ljeta jedan od favorita
A

Čim pišemo o Avon kozmetici, često nam se jave ljubiteljice branda koji nas odušvljava proizvodima, inovacijama, ali i inicijativama koje podržava.

Avon poštuje i voli svoju zajednicu, ukazuje na probleme, donira. I samim time, kako ne bi postao jedan od omiljenih beauty brandova današnjice.

TRADICIJA DUGA 130 GODINA, OPTIMIZAM, INOVACIJA, PODRŠKA ŽENAMA, SVE JE TO AVON

Danas nećemo o inicijativama već o jednom savršenom ljetnom proizvodu. Ulje za tijelo Avon Skin So Soft omogućava intenzivnu hidratantnu i regenerativnu njegu. Ugodno je, ostavlja sitne čestice šljokica koje se lagano presijavaju te su odličan izbor kad dašak ljeta želimo i u dnevnoj varijanti. Dubinska hidratacija, njega, savršeno je nanijeti ga nakon tuširanja ili kupanja i dopustiti si uživanje u mirisu i mekanoj koži.

Ljeto dodatno isušuje kožu i potrebni su naši dodatni napori da ju održimo hidratiziranom, a naša preporuka ide u smjeru SKIN SO SOFT, proizvoda koji je već duže od mjesec dana dio naše beauty rutine. Sretna i zadovoljna koža jednako je sretna i zadovoljna žena i u konačnici – sretno i zadovoljno ljeto! Sve počinje dobrim odlukama, a upravo zato i naša preporuka ide u tom smjeru.

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci