Avon predstavlja novi ruž za usne: Avon True Matte Legend za najbogatiju mat boju u samo jednom potezu
A

Avon True Matte Legend ruž za usne donosi boju, primer i savršenu definiciju zahvaljujući profesionalnoj formuli i dijamantnom obliku, inspiriranom četkicom za usne makeup artista, koja omogućava savršenu aplikaciju.

Avon, kompanija koja svake sekunde proda 4 ruža za usne, lansira Avon True Matte Legend, kolekciju ruževa kojom ljubiteljice ljepote same kreiraju svoj legendaran look. Zahvaljujući spajanju tri profesionalna trika u jedan jedini proizvod: hidratacija, intenzivna boja i vrhunska definicija, Matte Legend omogućuje nanošenje i izgled usana baš poput pravog profesionalnog make-up artista.

Tajna za savršenu definiciju je ekskluzivan dijamantni oblik na vrhu ruža koji reproducira profesionalnu četkicu za usne, kreće se po liniji, konturi i ispunjava bojom bez napora. Posebno intenzivna boja dobiva se zahvaljujući 50% više mat boje nego u bilo kojem drugom Avonovom ružu za usne, što formulu ove kolekcije čini najpigmentiranijim ružem brenda Avon, ikad. Kako bi hidratizirao usne, čineći ih mekim i glatkim, Matte Legend sadrži ultra hidratantan primer koji zaključava i boju i vlagu te nema potrebe za nekom drugom bazom.

Kao tvrtka čije ruževe žene stvarno vole i koriste, jer odgovorni smo za čak jedan od svaka tri prodana ruža za usne u svijetu, uvijek razmišljamo unaprijed i tražimo načine kako ženama olakšati odluku o kupnji i učiniti ju dostupnijom, kvalitetnijom, zanimljivijom. Ruž za usne i naš je make-up bestseller u Hrvatskoj, posebno mat finiša, te smo sigurni da će i ovaj legendaran ruž postati omiljen među našim korisnicama.“ – govori nam Lucija Josipović, Voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu.

Nova kolekcija ruževa dostupna je u 11 nijansi visokog intenziteta, u ekskluzivnom srebrnom pakiranju po promotivnoj cijeni od 32,90kn.

Izvor: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci