AVON je najbolji brend na društvenim mrežama u Hrvatskoj!
A

Društvene mreže postale su primarni dio digitalnog marketinga, PR i općenito komunikacije sa željenom publikom. Danas se sve računa u brojkama posjetitelja, lajkova, klikova, i oni su postali jedan od najpouzdanijih prikazatelja statusa branda. Dobro vođenje društvenih mreža, bio to Facebook, Instagram, Tik tok ili nešto četvrto, donosi dobar plasman na tržištu i dolazak do publike.

Drugu godinu za redom Cosmetify Index rangira najveće svjetske brendove ljepote prema čimbenicima kao što su njihov doseg i angažman na društvenim mrežama. Na visokom četvrtom mjestu u top 100 cijelog svijeta, Avon u Hrvatskoj osvaja 1. mjesto! Što znači da korisnici stvarno traže #search, objavljuju #tag, vole #share i komentiraju.

Čestitamo Avonu na ovom izvrsnom priznanju, i ovo je samo dokaz koliko dobar brending i stvaranje kvalitetnog sadržaja koji sluša potrebe klijenata može doprinijeti brendu. 

Danas, kad znamo koliko je važna digitalna komunikacija i prisutnost u životu korisnika, pa i još više u ovo pandemijsko doba socijalnog razmaka, ponosni smo jer uspijevamo doći do svih vas koji volite i koristite Avon. U godini u kojoj slavimo 135 godina postojanja, a sljedeće godine i 25 godina u Hrvatskoj, ovo priznanje dokazuje koliko znamo i možemo, uvijek vodeći trendove i spremni na promjene.

Nastavite i dalje na Avon Facebook stranici, Avonovom instagramu @avonhrvatska i You tube kanalu#gledajmeSADA

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci