Avon je predstavio novi puder Flawless match. Evo zašto ćete ga obožavati ovog ljeta
A

Prirodan izgled uz Avon Flawless Match

Kada si u žurbi i nemaš dovoljno vremena za šminkanje nanesi tekuću puder podlogu na svoje lice i pola posla si završila! Dobar puder ujednačit će ten i sakriti nedostatke, a sačuvati prirodnost tvoga lica. Još bolje, uz to će i hidratizirati tvoju kožu, a najveći plus je zaštita tvoje kože lica od štetnog utjecaja sunca.

Lagana tekuća puder podloga hidratizira kožu, štiti od sunca i prilagođava se nijansi tvoga tena. Kako to sve može jedan puder? Može – nova Avonova tekuća puder podloga Flawless Match!

Nova podloga za lice iz Avonove kolekcije sadrži hijaluronsku kiselinu i savršeno se uklapa u svaki ten uz pomoć Smart Match tehnologije s 3D pigmentima. Pigmenti se kombiniraju i prilagođavaju nijansi tvog tena. Široka paleta od čak 20 boja pomoći će ti da odabereš pravi ton, nijansu i podtonove i postigneš prirodni efekt.

I ne samo to, ona sadrži zaštitni faktor SPF 20, a zahvaljujući hijaluronskoj kiselini doprinijet će hidrataciji tvoje kože i imat ćeš ugodan osjećaj na kožu cijelo vrijeme dok ga nosiš. Nanesi malu količinu pudera na lice prstima ili četkicom i nježnim tapkanjem ga rasporedi. Izbjegni efekt maske – pažljivo utrljaj puder i oko linije kose, vilice, nosa i vrata. Upotpuni svoju nijansu pudera uz Lash Genius maskaru. Provjeri zašto je tako genijalna!

Novi Flawless Match dostupan je u Avonovom katalogu od 1. lipnja po cijeni od 8,90 € (67,06 kn), kao i na web stranici www.avon.hr

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Avon predstavio miris Eve Prive na bazi posebne tehnologije!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci