Autorica New York Times bestsellera na ovogodišnjem izdanju konferencije „The Art of Feminine Leadership“
A

Treće izdanje konferencije otvorit će svjetski poznata financijska stručnjakinja
Ellen Rogin 20. svibnja u City Plazi u Zagrebu.

Prva konferencija u regiji koja promovira ženske vještine vodstva, „The Art of Feminine Leadership“, u trećem izdanju priprema još bogatiji program i još istaknutija domaća, ali i svjetska imena koja će inspirirati sudionike u City Plazi u Zagrebu.  

Svjetski poznata financijska stručnjakinja i autorica New York Times bestsellera, Ellen Rogin, otvorit će treće izdanje konferencije i potaknuti sudionike da promjene percepciju o novcu i počnu na njega gledati kao na izvor novih mogućnosti oko kojeg se isplati pregovarati. Brojna istraživanja su pokazala da, osim što žene i dalje zarađuju manje od muškaraca, one se i rjeđe zauzimaju za sebe te bore za svoje unaprjeđenje i povišicu.

Ellen trenutno radi kao članica upravljačkog odbora Metropolitan Capital Banke u SAD-u, a osim prestižnih financijskih titula, certificirana je i za program emocionalne inteligencije koji koristi Google za educiranje budućih lidera. Poznata je TEDx govornica, a njen rad se često citira u utjecajnim publikacijama kao što su New York Times, Money, Time.com, Forbes.com i Huffington Post.

Osim Ellen, na trećem izdanju konferencije „The Art of Feminine Leadership“ sudionici će imati priliku poslušati još dvije utjecajne svjetske govornice te čuti iskustva brojnih istaknutih domaćih liderica. Osobito će biti zanimljiv panel na temu „Stakleni strop iznutra ili izvana: stoje li žene ponekad same sebi na putu ka vrhu?“

Konferenciju organizira portal i agencija Shhhefica uz podršku event agencije LOL. Novosti o konferenciji dostupne su na web stranici www.conference.shhhefica.com. Ulaznice su od danas  dostupne po povoljnijoj early bird cijeni koja vrijedi do 20. ožujka 2020., a možete ih kupiti putem maila conference@shhhefica.com.

Organizator ovog eventa je Shhhefica.com, platforma pokrenuta u veljači 2017. s ciljem pružanja pomoći za umrežavanje, inspiraciju i motivaciju mladih dama poduzetničkog duha. Kroz savjete, podršku i edukacije teži potaknuti mlade žene na ostvarenje karijere iz snova. Tanja Džido je pokrenula Shhheficu nakon što se u svojoj karijeri suočila s brojnim izazovima te je odlučila svojim iskustvom i mrežom poznanika pomoći mladim damama da prođu slične izazove što uspješnije uz savjete i stručno vodstvo.

Izvor: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci