Znate li gdje pronaći darove koji će oduševiti vaše voljene? U AurA shopu u centru Rijeke!
Z

Božić samo što nije, a ovaj užurbani tempo i način života, usklađivanje obaveza privatnih i poslovnih te pokušaj u taj raspored i guranja malo zabave – rezultira nedostatkom vremena i inspiracije. A posebno nam je potrebna inspiracija u predbožićno vrijeme kako bi naše najmilije iznenadili super poklonom ispod bora!

Kada smo u nedostatku inspiracije, a ne želimo pogriješiti s poklonom, tu super uskaču poklon paketi! Gotov proizvod bez previše muke. A pogotovo kad taj poklon paket sadrži vrhunske proizvode, i još kada je iz Aurine proizvodnje, tu nema greške!

Zavirili smo u riječki AurA shop i škicnuli kakve to poklon pakete tamo nude. Veselo osoblje nam je ljubazno pokazalo, a mi smo izdvojili favorite!

S paketom koji sadrži Aurin Teranino zasigurno ćete oduševiti vašu dragu osobu. U paketu dolazi u čokolada i prefini džem od maline a cijena iznosi 149 kuna (19,79 eura).

Ako vaši voljeni ne piju ili ne vole alkohol, nema brige, AurA ima paket i za njih! Poklonite im tamnu čokoladu s maslinovim uljem i suhom smokvom s dva džema od smokve i šljive i izmamite ima osmijeh na lice! Cijena iznosi 149 kuna (19,78 eura).

Ako ne želite pogriješiti i igrati na sigurno, s poklon paketom koji sadrži Aurim Teranino i bijelu čokoladu s dodacima ne možete pogriješiti. Cijena poklon paketa iznosi 225 kuna (29,80 eura).

Ako vaši najmiliji vole citruse, iznenadite ih s novim Aurinim proizvodom Orancello zapakiranim s tamnom čokoladom i džemom od smokava. Mljac. Cijena ovog poklon paketa iznosi 319 kuna (42,34 eura).

Aurin Fernet Amaro super je biljni liker koji će nam svima odlično doći u ova vremena viroza, a u kombinaciji s tamnom čokoladom s maslinovim uljem i bademima i džemom od smokava čini super božićni poklon. Cijena iznosi 324 kune (42, 98 eura).

Poklon paket Gift box je pravo savršenstvo! Cijena iznosi 330 kuna (43,80 eura).

Iznenadite ljubitelje gina s nagrađivanim Aurinim Ginom Karubom u paketu s dva tonika s okusima. Neće ostat ravnodušni! Cijena poklon paketa je 414 kuna (54,91 eura).

S Karbun ginom jednostavno ne možete pogriješiti, pa sugeriramo da voljenima uzmete paket s Gin Karbunom i četiri tonika od grejpa. Istu večer ćete uživati u izvrsnim okusima. Cijena je 488 kuna (64,73 eura).

Ako u obitelji ili među prijateljima imate pravom koktel majstora čija je baza uvijek popularni gin, iznenadite ga ovim fenomenalnim poklon paketom s nagrađivanim Karbun ginom, sušenim začinima i čokoladom! Cijena paketa je 497 kuna (65,92 kuna).

Za kraj, veliki i genijalan poklon – Gin box s Teraninom koji sadrži sve što nam je potrebno za druženja u domu – Gin Karbun, začine, Teranino te pribor za miksanje koktela! Cijena je 660 kuna (87,60 eura).

Nazdravite za sretnu novu godinu, zasladite nepce za slatku novu godinu, uživajte u najljepšim trenucima s vašim najdražim osobama. AurA je tu da nenametljivo i savršeno uljepša kraj ove godine!

Fotografije: Ivor Mažar

Aura shop Rijeka

Korzo 3, Rijeka

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci