Super vijest! AurA otvorila novi shop u Rijeci
S

Razveselila nas je vijest da je poznata istarska obiteljska destilerija Aura, uz svoj Distillery shop na Korzu, otvorila i svoj drugi shop u Rijeci, ovoga puta na 3. katu Tower centra Rijeka. Pravo je to mjesto za uživanje u zamamnim okusima i mirisima vrhunskih Aurinih proizvoda koji nastaju pod obiteljskim motom “Rukom ubrano, s ljubavlju pripremljeno” i istinski utjelovljuju ono najbolje iz priprode.

U ovoj prekrasno uređenoj trgovini možete slobodno degustirati sve Aurine proizvode – rakije, likere, ginove, džemove i čokolade te među njima pronaći savršeni poklon za sebe ili vama dragu osobu.

Najpoznatiji Aurin proizvod svakako je Teranino.

Svojom očaravajućom tamnocrvenom bojom i opojnim okusom savršen je kao zaseban aperitiv, a jednako fino prija u koktelima ili desertima.

U trgovini možete pronaći i poznate Aurine rakije i likere od kadulje, rogača, masline i badema, drijena, latica ruža, divlje kruške, divlje jabuke, peperminta, šljive, gorkog pelina, divljeg voća, suhe smokve, a preporučamo da isprobate i neku od njihovih neizostavnih rakija bisku, medenicu, travaricu, Biancu ili Moscato.

Tu je i jedinstvena Biska extra pripremljena od pomno biranih listova bijele imele, ubrane isključivo sa stabla jabuke, koji se pola godine namaču u rakiji komovici. Poseban užitak pruža rakija Millefrutti barrique – destilat polugodišnjeg maceriranog divljeg voća, dva puta destiliran te odležan tri godine u bariknim bačvama.

Aura je svoju ponudu prošle godine obogatila s četiri nova proizvoda Limoncellom i Orancellom koji su savršeni za osvježavajuće spritzeve, zatim Fernet Amarom 78 koji se proizvodi od čak 78 sastojaka te prvim hrvatskim aperitivom Aura Aperitivo Ora d’Oro, inspiriranim  zlatnim satom – posljednjim satom prije zalaska sunca koji, baš kao i Aurin Aperitivo, očarava svojim mirom i spokojem kao i zlatno narančastom bojom neba.

U ponudi su i poznati Aurini ginovi. Najpoznatiji je Karbun koji priča priču o posljednjim karbunarama s Ćićarije, područja na kojem rastu isključivo prirodni sastojci, ključni za nastanak Gina Karbuna, a koji je specifičan po aktivnom ugljenu koji se koristi pri filtraciji prilikom pripreme gina, ali i kao vrlo važna komponenta prilikom njegova posluživanja. Isprobati morate i njegove dvije inačice Gin Karbun Sea limited edition s dodatkom borovih iglica koji neodoljivo podsjeća na ljeto te Gin Karbun Navy Strength koji očarava svojom iznimnom snagom s postotkom alkohola od čak 58,5%.

Ljubitelji ginova uživati mogu i u čokoladama Karbun. Kušajte tamnu, mliječnu ili bijelu čokoladu posipanu komadićima borovice s Ćićarije, glavnog sastojka u proizvodnji gin Karbuna.

Tu su i Aurine tamne čokolade s maslinovim uljem obogaćene cvijetom soli, crvenim paprom, listićima imele, kaduljom, suhom smokvom, lavandom, ružinim laticama ili bademom koje pružaju doživljaj zadovoljstva za svako nepce, kao i premium čokolade s posipima suhog voća i začina. Aura spravlja i svoje džemove po noninoj recepturi, pripremljene od ekološkog voća i samoniklog bilja. U ponudi su džemovi od maslačka, kupine, maline, borovnice, smokve i šljive, a u najavi su i novi okusi koje jedva čekamo isprobati!

Posjetite novi Distillery shop Aura u Tower centru u Rijeci! Razmazite svoja osjetila, uživajte u Aurinim delicijama i iskusite čar prirode utjelovljenu u vrhunske Aura proizvode.

Tekst, fotografije: PR

Mi smo u prosincu bili u AurA shopu na Korzu – ZNATE LI GDJE PRONAĆI DAROVE KOJI ĆE ODUŠEVITI VAŠE VOLJENE? U AURA SHOPU U CENTRU RIJEKE!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci