zadnje objave

ART FOR HEART: Sedam fotografa, jedno nedjeljno prijepodne i veliko riječko srce!

Ovih dana cijela je Rijeka je na nogama. Svi su se uključili u pomoć Mili Rončević i obitelji, privatnim donacijama, brojnim idejama, projektima, svi su na svoj način reagirali i pokrenuta je pozitivna lavina dobrih emocija kako bi se pomoglo djevojčici i obitelji. 

Danas, u prijepodnevnim satima, u neposrednoj blizini Teatro Lounge Bara odigravala se posebna aktivnost, naime sedam riječkih fotografa i fotografkinja okupilo se s zajedničim ciljem i idejom kako pomoći Mili. “Art for Heart” umjetnici s velikim srcem fotografirali su Riječanke i Riječane, a zauzvrat su skupljali donacije, tko može i koliko može, ako može. 

Iako se sve realiziralo u samo jedan dan, nije bilo smišljenih aktivnosti i poziva već su za cijeli odjek zaslužne društvene mreže, odaziv je bio odličan te je u dva sata prikupljeno 8464,00 kune!

Moramo zahvaliti kolegama koji su stali iza objektiva uz našeg Ivora Mažara; Davor Ujčić, Vedran Karuza, Filip Gržinčić te Saška A. Mutić, Maja Stevanović i Iva Znaor.

Riječanke i Riječani ovih su dana svim aktivnostima pokazali veliko srce, svima je u fokusu samo jedno, prilika za našu malu sugrađanku, Mila je svih ujedinila, pružila nam priliku da pokažemo koliko možemo biti sjedinjeni u dobru, u plemenitim namjerama i iskrenim željama.  Sretno ti djevojčice!

Foto: Ivor Mažar

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE