Hrvatice vole Apitivu. A Apivita voli pčelice što nam je pokazao i zadnji event!
H

Svjetski dan pčela obilježava se 20. svibnja te smo imali zadovoljstvo biti dio događaja posvećenog pčelama. Sve to zahvaljujući brandu APIVITA. Ovaj dan posvećen pčelama održan je na predivnoj lokaciji koja je poslužila kao savršena kulisa za prekrasan event, na kojem su se okupili brojni  poslovni partneri, mediji i influenceri.

APIVITA (APIS = pčela i VITA = život), što znači “život pčela”, u svaki od svojih proizvoda ugrađuje svoju strast, svoje vrijednosti i svoju viziju ljepote koja poštuje prirodu i ljude i koja promiče etički i zeleniji način poslovanja, razmišljanje, život i poduzetništvo. APIVITA je društveno odgovorna korporacija koja nudi učinkovita rješenja za ljepotu lica, kose i tijela, bazirana na pčelinjim proizvodima, ekstraktima jedinstvenih grčkih biljaka, organskih eteričnih ulja te vrhunskom patentiranom tehnologijom.

APIVITA nisu samo proizvodi. APIVITA se odnosi na cijeli životni stil, način razmišljanja i visoke vrijednosti. APIVITA se bavi ljepotom, ali ne samo estetikom: bavi se ljepotom uma, ljepotom duše i ljepotom srca. Izuzetno puno ulaže u edukaciju mlađih naraštaja o važnosti pčela i njihovoj ulozi u zaštiti prirode i čovječanstva.  Iz ovog razloga, APIVITA se pridružila globalnoj mreži „1% za planet“ dajući izravno 1% prihoda globalnoj organizaciji koja štiti pčele i biološku raznolikost.

Također važno je naglasiti da ovaj svjetski poznati brand prirodne kozmetike ponosno posjeduje certifikat „B Corp“   i na temelju toga spada u jednu od tri najbolje tvrtke na svijetu po zaštiti okoliša. te ispunjava najviše standarde društvene i ekološke učinkovitosti, javne transparentnosti i pravne odgovornosti.

Ovaj događaj bio je prilika da se svi prisutni dodatno educiraju o ulozi pčela i njihovom nezamjenjivom doprinosu očuvanju biodiverziteta. Za vrijeme trajanja eventa uzvanici su sudjelovali u sadnji cvjetnog mixa, savršenoj hrani za naše vrijedne pčelice.

Aktivnost sadnje sjemena podsjetila nas je na to koliko je uloga svakog pojedinca važna u očuvanju prirode. Svaka biljka koju smo posadili može pridonijeti očuvanju pčelinjih staništa i osigurati im dovoljno hrane za opstanak. Važno je da svi postanemo svjesni koliko malog gestom možemo pomoći u očuvanju prirode. Zaštitite prirodu na način na koji to radi APIVITA.

I svakako posjetite webshop te saznajte više o brendu i proizvodima. Apiviti morate dati priliku, zaslužuje ju!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci