Aperitivo by Bottega ispunio 4look dobrim vibracijama
A

Tradicionalno, već treću godinu za redom, povodom Dana žena okupili smo se u 4look-u na druženju Aperitivo by Bottega koje slavi žene ili bolje rečeno, druženju koje slavi život u njegovoj punini. Ovoga puta razloga za slavlje bilo je mnogo, počevši od službenog predstavljanja novog koncepta 4look bio eco beauty salona, čime je ova renomirana riječka beauty adresa još jednom podigla ljestvicu i oduševila svojim osviještenim zelenim pristupom, kao i materijalizacijom istoga u smislu uređenja interijera koji je stvorio idealnu atmosferu za sve ono o čemu smo govorili tijekom večeri.

S obzirom da je lajtmotiv ovog druženja bio osviješteni ekološki pristup te zdraviji, prirodni i bio proizvodi i usluge, uz iznimno zabavan kviz na temu mitova o prirodnoj kozmetici domaćini su uspjeli goste i uzvanike u potpunosti uvući u svoju prirodnu priču i ujedno educirati o važnim pitanjima transparentnosti i certificiranosti prirodne i bio kozmetike. Pobrinuli su se i da znanje onih najmarljivijih bude nagrađeno bogatim poklon paketima. Tako će sretne dobitnice ovih nagrada imati priliku na svojoj koži osjetiti blagodati najnovijeg Actyva Bio detoks tretmana vlasišta i kose, jedne od posebnosti ove nove linije proizvoda, koja je ujedno prva profesionalna biološka linija za njegu kose na svijetu, što potvrđuje prestižni certifikat ICEA Cosmos Organic, a mi ćemo se potruditi vjerno vam prenijeti njihove impresije o tretmanu na portalu Stilueta.

4look tim je, vođen motom da je samo zdrava kosa lijepa kosa, nedavno kreirao svoju prvu liniju četki koju za njih proizvodi jedan od najboljih proizvođača na svijetu, talijanski brend Acca Kappa, pa je ovo druženje bilo savršena prilika da predstave Natural Brush, prirodne četke za cijelu obitelj, koje osvajaju sofisticiranim i jednostavnim prirodnim izgledom, kvalitetom i funkcionalnosti, a nas su posebno osvojile prekrasnom kampanjom koja ih prati, poglavito jer je nešto potpuno drugačije od svega što smo do sada vidjeli od ovog kreativnog tima. Sve će vam biti jasno kada ugledate fotografije dvije predivne dugokose princeze, Irine i Ilone, te njihovih mama, Nikoline i Jelene, koje su zaštitna lica linije Natural Brush jer su upravo njihovi izazovi i problemi s pronalaskom prave četke potaknuli i inspirirali cijeli ovaj projekt. Također, prezentirali su i Kemon Kidding, najnoviju liniju proizvoda za kosu za djevojčice i dječake sa 93% prirodnih sastojaka, koja će zasigurno riješiti brige brojnim roditeljima.

Mi smo iskoristili priliku da najavimo s proljećem i okretanje ka novim temama te pomnijim biranjem sadržaja. Sve više tema uključivat će ideje i preporuke koje poboljšavaju životni stil, osvješćuju nas ka prirodnom, ali i intervju na koje smo posebno ponosni sada će biti još cjelovitiji. Stilueta se razvija prateći trendove, no uvijek prateći prvenstveno preferencije čitatelja, a neminovno je da se u zadnje vrijeme posebna pažnja posvećuje kvaliteti života u svakom pogledu; ljepote, doma, putovanja, gastro ideja…

U sva ova ekološka nastojanja uključio se i pokrovitelj večeri, talijanska vinarija Bottega, osiguravši da štedimo vodu pijući samo vino, i to ne bilo kakvo, nego ponajbolji talijanski prosecco Bottega Gold i koktel Bottega Spritz s osvježavajućim aromama Bottega limoncina i elegantnom zavodljivošću prosecca. koji će zasigurno ovoga ljeta biti apsolutni hit u svim beach barovima diljem naše obale. Bottega je inače vinarija koja se može pohvaliti organskim uzgojem, ekološkom proizvodnjom i ručnom berbom pa ne čudi što su pronašli zajednički jezik s domaćinima ove večeri.

S obzirom da je sve na ovom druženju imalo predznak osviještenosti, gosti su mogli uživati i u IQOS zoni, konzumirajući duhanske proizvode nove generacije, zahvaljujući inovativnom uređaju koji ne izgara duhan i ne stvara pepeo i dim, već ga zagrijava i tako čini manje štetnim u usporedbi s tradicionalnim duhanskim proizvodima.

Kao što i fotografije našeg Ivora govora, bilo je to jedno vrlo opušteno druženje prepuno nasmijanih lica i dobrih vibracija, u kojem smo zbilja uživali i izvrsno se zabavljali uz zvukove dobre glazbe za koju su zaslužni Mateo Žmak i Medea Market Sindik.

Druženje smo nastavili u mjestu koje već tradicionalno biramo kad se radi o produžetku događanja u koje smo involvirani, u Teatro Lounge Baru. 


Foto: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci