Apartman iz bajke za sve ljubitelje jednoroga!
A

Kako bi proslavio Dan jednoroga (dobro ste pročitali!) 9. travnja 2019., Booking.com, vodeća svjetska tvrtka u povezivanju putnika s najširim izborom nevjerojatnih smještajnih objekata, nudi priliku za ostvarenje bajkovitih snova u apartmanu u kojem će se troje sretnih gostiju naći okruženo najpopularnijim mitskim bićem na svijetu – jednorogom!

Kuća jednoroga, smještena u središtu Milana i dostupna tijekom gradskog Tjedna dizajna, potpuno je personalizirano iskustvo. Sve od poda do stropa, uključujući posteljinu, namještaj i fasadu zgrade, prekriveno je čarobnim rogovima, zvijezdama, mekanim oblacima i blistavim dugama.

Mitološko biće s jednim rogom koje unosi boje i čaroliju u naše živote već je godinama veoma popularno. Ludilo za jednorozima fenomen je svjetskih razmjera koji dominira internetom – povezuje se s više od 9 milijuna objava samo na Instagramu (uz hashtag #unicorn).

Kako bi boravak u Kući jednoroga učinio još čudesnijim, Booking.com će svojim gostima pripremiti paket pun sitnica s motivima jednoroga i organizirati slastičarski tečaj na kojem će, predvođeni poznatom dizajnericom torta Eleonorom di Simione (Nana&Nana cakes), naučiti više o osmišljavanju torti sa spomenutim motivima. Nakon spavanja u personaliziranoj spavaćoj sobi uz posteljinu, ogrtače, pidžame i papuče s motivima jednoroga, gosti će uživati u ukusnom doručku u istom stilu. Ovaj boravak iz snova osmišljen je kako bi nadišao sva očekivanja, čak i ona najvećih svjetskih ljubitelja jednoroga!

Alberto Yates, regionalni menadžer u Booking.com-u, navodi: „Ova šarolika i maštovita kuća za odmor samo je jedan primjer naših 5,7 milijuna smještajnih jedinica koje uključuju kuće za odmor, apartmane i druge jedinstvene smještajne objekte koje je moguće rezervirati na Booking.com-u. Sretni smo što možemo pozvati goste na boravak u Kući jednoroga i omogućiti im čudesno i čarobno iskustvo!“

Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku! Kuća jednoroga bit će dostupna ekskluzivno na Booking.com-u za rezervacije samo tri noćenja, stoga morate biti brzi ako želite rezervirati boravak u ovom jedinstvenom objektu. 23. ožujka u 10 sati prema srednjoeuropskom vremenu moći ćete rezervirati jedno noćenje za 10. travnja. U isto će vrijeme 28. ožujka biti moguće rezervirati jedno noćenje 11. travnja, a 1. travnja moći će se rezervirati noćenje 12. travnja. Posjetite www.booking.com/hotel/it/the-unicorn-house.en-gb.html kako biste rezervirali svoj boravak.

Korisne informacije:

Cijena noćenja: 70 €

Lokacija: Via Santa Cecilia 4, Milano Centro, 20122 Milano, Italija

Kako rezervirati: Za više informacija i rezervacije posjetite link.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci