Antonela Tomić, 23 godine uspješnog rada i dizajna unikatnog nakita
A

Antonela Tomić ima razloga za slavlje, već dvadeset i tri godine kreira nakit koji vole pripadnice nježnijeg spola svih generacija. “Budi posebna, budi svoja, budi unikat”, slogan je hrvatskog brenda unik_At 1997.  Osnivačica i dizajnerica Antonela je svoju maštu preko veselog srca i strpljivih ruku pretvorila u stvarnost.

Iza svake uspješne priče uvijek stoji puno odricanja, rada, vjere i strpljenja, a Antonela nam je otkrila i kako je počela njezina karijera:

Čini mi se da je bilo jučer kada sam igrom slučaja na moju veliku sreću i oduševljenje dobila posao u zlatarskoj radionici kao modelator nakita. Za mene je to bilo kao ostvarenje dječačkog sna. Kroz dugi niz godina otvorile su mi se mnoge mogućnosti učenja i usavršavanja izrade nakita od različitih metala i kovina. Uz majstore zlatare savladala sam niz tehnika obrade nakita koje i danas koristim.

Osim što voli dizajnirati prelijepe komade nakita, Antonela voli i nositi nakit, priznaje kako je to jednostavno dio njezine osobnosti. Što se izrade nakita tiče, dizajnerica nam je otkrila kako više voli statement komade nakita jer upadljivošću podižu svaku kombinaciju i čine ju posebnom.

Dizajn je umjetnost i Antonela je ponosna što radi što voli, a kreiranje je ponajprije ljubav i velika strast pa tek onda posao.

U svaki primjerak nakita unosi emociju kao da ga izrađuje za sebe, a u radu ističe i prepoznatljiv autohtoni predznak.

U vremenu opće uniformiranosti izazov je raditi nešto drukčije.

Svaki novi uradak je izazovan, tajanstven i iznenađujući proces koji zahtijeva usmjerenu pažnju, svjesnost i prisutnost. Unik_At proizvodi su izrađeni za odvažne žene koje se ne žele stopiti u masi bez obzira na godine. Antoneli želimo još puno godina uspješnog i kreativnog rada te sretnih i zadovoljnih klijenata.

Pripremila: Stilueta (fotografije ustupila dizajnerica)

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci