Antack slavi drugi rođendan – dvije godine ukusnih iznenađenja u centru Rijeke
A

Danas  je ocjena destinacije uvelike definirana gastro scenom. Kvarner je bogata regija, okruženi prekrasnim prirodnim ljepotama i bogatstvima, imamo prilike očuvati ono nešto naše. Očuvati, predstaviti i servirati!

Baš kao što to već dvije godine radi restoran Antack, koji se nalazi u ulici Riva Boduli 3a, u centru Rijeke.

Ime restorana vuče korijene iz tople obiteljske priče vlasnika, a naslonjenost na tradiciju i dobre vrijednosti svakako utječu na lijep imidž koji restoran ima u javnosti. Odlična je i pozicija restorana. Blizina riječke tržnice i obale donose jedan pozitivan „šušur“ koji se uspješno prelijeva u interijer restorana koji je u ožujku dočekao i prvi make over.

Tople boje i ugodan ambijent, brojni detalji i šarm. Osim za izlaske na ručkove i večere, Antack se pokazao i kao odlična adresa za topla obiteljska okupljanja, prijateljska slavlja i brojne lijepe prigode.

„Jako nas veseli proslava drugog rođendana Antacka, susretali smo se s brojnim izazovima, kad smo otvarali mnogi su se čudili da krećemo stvarati jednu ovakvu priču, a danas nas veseli da je naša vizija imala smisla.

Isto tako, koristimo priliku da zahvalimo svim suradnicima, prijateljima i prije svega gostima. Iako zvuči kao floskula, da nije vas doista ne bi bilo ni nas. Hvala i svima koji su nam komentarima, pohvalama, ali i dobronamjernim savjetima bili vjetar u leđa. Dođite nam svi u subotu i proslavimo zajedno!“ Nora i Marin Gračanin

Velika proslava je na pomolu, u  samom srcu Rijeke! Antack, poznat po nezaboravnim gastronomskim iskustvima, slavi drugi rođendan.

Ovaj jubilej označava dvije godine kulinarske strasti i neprekinute predanosti gostima. Osim toga, označava i dvije godine predanosti, ulaganja, truda i pozitivnih nastojanja kako bi gastro priča zaživjela, na dobrobit domaćih gostiju, ali  i turista!

Antack Gala večer

Zadnju ljetnju subotu, 16. 09., atmosferu u Rijeci začinit će proslava koju već sad mnog željno iščekuju! Očekuju vas piće dobrodošlice, delicije s a la carte menija i nastup DJ-a!

Antack je već postao poznat po svojim proslavama za koje se uvijek traži mjesto više. Stoga, rezervirajte svoje mjesto na vrijeme i budite dio slavljeničke priče. Rezervacije se vrše putem broja telefona: 051/214-633.

Pripremila: Marija Mažar

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci