Nova kolekcija Anovi kupaćih kostima predstavljena na Šolti
N

Magično uređen baštinski hotel, restoran i marina u mjestu Maslinica na otoku Šolti ovaj vikend prkosio je kiši i tradicionalno održao, jedanaesti put zaredom, MARTINIS MARCHI SUMMER PARTY na kojemu je ekskluzivno predstavljena Anovi kolekcija kupaćih kostima.

Okupljeni gosti, vlasnici  Sunseeker jahti, gosti boutique hotela, koji u diskreciji ugošćuju brojna imena poslovnog, sportskog svijeta i show businessa, gosti ovog posebnog eventa ali i stanovnici i gosti cijelog otoka Šolte, cijeli vikend su uživali na Martinis Marchi posjedu u jedinstvenoj predstavi i gastronomskom, zabavnom i modnom događaju koji je svečano otvorio prokurist Ivan Kuret. 

Čarolija se nastavila u magičnim vrtovima baštinskog dvorca uz večeru pod zvijezdama u raskošnim vrtovima dvorca na predivno svjetlucavom uređenom travnjaku u znaku zacarane šume, gdje su gosti služeni bogatim delicijama uz bogat zabavan program.

Cijelu bajku začinila je modna poslastica domaće dizajnerice Ivone Glavaš koja je ekskluzivno predstavila Anovi kolekciju kupaćih kostima i haljina koje odišu zavodljivošću i objedinjuju sve elemente kojemu brend teži- ženstvenost, profinjenost, elegancija, romantičnost. Jednostavnost, ali posvećenost detaljima koji dominiraju modnim rješenjima jer sjajno naglašavaju žensku oduševili su brojne zaljubljenice u modu. Upečatljiva scenografija pročelja jedinstvenog baštinskog dvorca, koji vješto spaja prošlost i sadašnjost, bogatu povijest i diskretan luksuz, bila je idealna kulisa za ovu modnu bajku.

default

“Odmalena sam voljela princeze i često znam komentirati da mi je žao što nisam rođena u tom razdoblju, pa koz Anovi modne kreacije nastojim zadržati stil princeza na suvremeni način te istaknuti koliko je bitno da je svaka žena princeza svog života. Zato me posebno oduševio poziv da upravo na ovoj lokaciji, dostojnoj princeza, održimo reviju.” -ispričala je Ivona.

Čarobna priča na kakvoj može pozavidjeti bilo koja svjetska destinacija opravdala je naziv luksuzne oaze Jadrana. 

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Anovi je hrvatski brend, a dizajnerica Ivona Glavaš osmislila je i kolekciju kupaćih kostima.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci