NaslovnicaLIFESTYLEAKTUALNOAnja Zambelli Čolak primila...

Anja Zambelli Čolak primila nagradu za vizualni identitet istarskog branda Figura

Novi A’Design Iron Award dodijeljen je ove godine za vizualni identitet i oblikovanje ambalaže branda Figura. Istarska Figura prodaje autohtone Hrvatske proizvode u Hong Kong-u!

Riječkom studiju Zambelli Brand design već je poznato kako je osvojiti A’Design svjetski poznatu nagradu za grafiku, ilustraciju i vizualni design za identitet i to za dva hrvatska branda (QUIX i Benin), a ove godine se pridružio i treći. Naime, radi se o brandu Figura koji prodaje autohtone hrvatske proizvode u dalekom Hong Kong-u. Anja Zambelli Čolak nagrađena je i ove godine kao primjer perfekcije u vizualnom identitetu i oblikovanju ambalaže čime se može pohvaliti vrlo rijetki broj dizajnera na svjetskoj razini.

Anja Zambelli Čolak

U konkurenciji je bilo više od 50.000 radova iz više od 180 zemalja svijeta raspoređenih u 120 kategorija, pa je time ova nagrada zaista velika stvar za cijelu domaću dizajnersku scenu jer pokazuje kako se može svjetski priznata kvaliteta držati konstantnom. „Nakon odabira sa strane LogoLounge-a za istarski Panissimo, ovo je dokaz kako istarski brandovi mogu zaista daleko stići kada se spoji lokalno znanje i talent.“ Ističe Anja Zambelli Čolak, vlasnica Zambelli Brand Designa.

A’ Design Award&Competition prva je organizacija na svijetu nastala zbog stvaranja vrijednosti za dizajnere, umjetnike te arhitekte. Zbog A’Design organizacije i metodologije neovisnih sudaca nagrada se smatra trofejom prestiža u kreativnom svijetu. Također, suci su sastavljeni od akademika, predstavnika specijaliziranih medija te eksperata koji su dokazani u industriji. Nagrada se dodjeljuje jednom godišnje sa ciljem promoviranja izvrsnosti u dizajnu.

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

25,000PratiteljaLajkaj
11,000PratiteljaSlijedi

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE