Anja Stehlik predstavlja savršena ženska odijela! Za odvažne žene!
A

Nova limitirana kolekcija ženskih odijela donosi snažnu i hrabru priču, slavi žensku energiju i ističe snagu malenih i velikih žena koje su ujedinjene u ovoj modnoj priči.

Svaki sako u kolekciji ima jedinstvenu priču otisnutu na podstavi, s ilustracijama žena koje simboliziraju snagu i hrabrost.

Otkako  se pojavila na modnoj  sceni, dizajnerica iz Istre Anja Stehlik svojim brendom unikatnih odijela O´dijelo osvaja srca muškaraca i žena koji cijene stil te se žele istaknuti iz mase uniformiranih odijela.

Chic odijela zrače neodoljivim šarmom koji je primjenjiv na poslovne sastanke kao i na večernje izlaske, stvarajući dojam moći i seksipila koji je bezvremenski.

O ´dijelo kolekcija odiše profinjenosti i odvažnosti, te se ističe detaljima na reverima poput perja, metalnih ukrasa, predimenzioniranim cvjetovima, perlama i volanima koji su upravo dovoljno hrabri i sofisticirani da  pruže zanimljivu i odvažnu notu.

„Sva odijela se izrađuju po mjeri i želji klijentica, što je savršen način da dobijete svoje savršeno „powersuit“ odijelo.“

Izbor krojeva, boja, materijala i detalja pružaju neiscrpne mogućnosti za stvaranje savršene kombinacije za svaku priliku.

Kolekcija O´dijelo sinonim je za sofisticiranost, snagu i hrabrost koja slavi žensku energiju i pruža neusporedivu eleganciju.

Kroz kolekciju se protežu nijanse ljubičastih i kiwi zelene, a  sako od trapera s detaljima je pravi „must have“ proljetne sezone.

Po prvi put, ova kolekcija predstavlja i liniju odijela za djevojčice sa posebnim detaljima i personaliziranoj podstavi u proljetnim bojama koje će oduševiti male dame sa stavom. Ovo je posebna priča za odvažne djevojčice , djevojke , žene koje žele svoj „power suit“ po mjeri i želji.

Kolekcija je dostupna u Puli, u Stehlik studiu na adresi Zagrebačka 7, te  web stranici www.anjastehlik.com i Instagram www.instagram.com/odijelo

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Anja Stehlik održala spektakularnu modnu reviju u Istri

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci