Istarska dizajnerica Anja Stehlik ima novu kolekciju haljina
I

Ima li ljepšeg slavlja proljeća nego li uživati u životopisnim bojama i materijalima? Dizajnerica Anja Stehlik u novoj kolekciji slavi ženstvenost, ljepotu  u siluetama i materijalima.

Proljetne haljine

Proljetna vizija  dizajnerice  uvodi nas u svijet sklada, strasti i ljepote. Predstavljena je kolekcija haljina koje biramo za sve posebne prilike. U fokusu kolekcije su lepršavi materijali, custom made osmišljeni printevi sa izvezenim perlicama i 3D cvjetovima u kojima se zaista osjećate posebno. Drapirane svilene haljine u životopisnim bojama, te cocktail haljine u bojama sezone koje prizivaju proljeće. Nude nam uživanje u nadolazećoj sezoni. Životopisna zelena, narančasti i lila tonovi te umirujuće pastelne boje bude nas iz predugog zimskog sna i uvode u toplu sezonu.

Nova kolekcija ”Dream”

Kako kaže dizajnerica Anja Stehlik – „Kolekcija  „DREAM“  sniva ljepša vremena, sniva radost, ljepotu i strast. Upravo sam zato birala unikatne ručno rađene materijale u kojima će se svaka žena osjećati doista fantastično. Kao idealna kulisa editoriala našao se renovirani Arheološki muzej Istra u Puli. Muzej ove godine slavi 120.godina, a njegova monumentalnost se savršeno uklopila u editorial kolekcije „DREAM”. Velika je novost kako će se upravo na tom mjestu ovog ljeta održati najveći modni event u Istri STEHLIK FASHION SHOW i to 9.po redu.

Kolekcija je dostupna u Stehlik studiu u Puli na adresi Zagrebačka 7, te webshopu www.anjastehlik.com i instagramu  https://www.instagram.com/anjastehlik/

Photo:Sara Šijan
Model: Sara Rupenović
MUA : Gabrijela Lovrinović
Hair : Artistic
Shoes : Pula city mall
Naočale : Vision centar Pula
Location: AMI Pula

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci