Anja Stehlik nastavlja dizajnersku priču O´dijelo branda
A

Hrvatski tailor made brand O´dijelo kreator je inovativnih muških odijela budućnosti. Odijela sa hi-tech elementima poput elastične ilustrirane podstave idealna su za modernog muškarca koji svom izgledu želi dati osobni pečat.
Dizajnerica koja se može pohvaliti titulom jedine ženske dizajnerice muških odijela u Hrvatskoj, i osmislila je je novu kolekciju odijela stavljajući pritom naglasak na udobnost, mogućnost stiliziranja, personaliziranja, te nove teksture materijala i krojeva.

Hi-tech elementi poput lycre održavaju temperaturu tijela te omogućuju nesmetano kretanje. U kolekciji je predstavljen styling za poslovne sastanke koji se  temelji se na konceptu „dress to impress“, dok slim fit forma odijelima daje moderni izgled. Tonovi od sive, karirane sa elementima plave i smeđe, pepito i beige stilizirani su za casual, leisure  i bussines  kombinacijama.  Kod odijela za vjenčanja pridaje se velika važnost materijalima i detaljima, a ono što svaki mladoženja za taj dan sebi pokloni je njegova ideja unutar odijela kojeg nosi.

Kolekcijom se želi pokazati da odlično krojen komad odijela po mjeri  daje sve više mogućnosti stiliziranja, ovisno o vašem životnom stilu. Nove generacije odijela lako se kombiniraju sa statement tenisicama, običnim t-shirtom, trapericama. Uzorci, strukture i tonovi materijala ono su što svako odijelo čini posebnim izvana, a unutra se brend O´dijelo pobrinuo da budu posebni u svojoj priči.

Po prvi puta su također predstavljeni modeli za dječake koji stvaraju svoj stil. Zaštitno lice kampanje je prvak europe u kickboxingu Teo Mikelić, koji je upravo svojim pokretima prezentirao odijela koja ne sputavaju kretanje  tijela.

„Sva personalizirana odijela rade se po mjeri, a izrada traje 20 dana. Naši tailor made modeli laskaju figuri, daju mogućnost stiliziranja i odabira detalja u procesu izrade, a ono što je najbitnije nose tvoj identitet unutar sakoa.  Kupac sudjeluje u cijelom procesu kreiranja i volim reći da su odijela komadi u koje se isplati uvijek investirati, a posebno u ono koje kreiraš sam. Želja mi je proizvoditi odijela po mjeri u kojima se muškarci osjećaju samopouzdano i udobno“ – kaže dizajnerica.

Poslovni svijet muškaraca se mijenja, savršeno krojeno odijelo po mjeri uvijek će biti sinonim za uniformiranost i eleganciju, a nove će generacije odijela s mogućnošću personaliziranja ujediniti modernost i funkcionalnost te definirati Vaš životni stil i osobnost, ono što vi uistinu jeste.

Tailor made odijela proizvode se u Istri, a naručiti se mogu preko Instagram profila https://www.instagram.com/odijelo/  te webshopa www.anjastehlik.com

Model : Teo Mikelić

Photo: Ivana Tomić

Izvor: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci