Istarska dizajnerica Anja Stehlik predstavlja haljine za blagdanske evente
I

Kolekcija ICON Anje Stehlik odiše bezvremenskom vrijednošću haljina

Ovih blagdana iz Stehlik Studia stiže nam ICON kolekcija haljina i blejzera sa ručno rađenim aplikacijama predimenzioniranih cvjetova koji su multifunkcionalni te mogu svakoj kombinaciji dati dozu luksuza te se nositi i kao zaseban komad.

Pročišćeni dizajn, minimalističke haljine gdje je svaka unikatna prema načinu drapirana i slaganja materijala, iskorak je  u suvremenu bezvremensku estetiku profinjenosti i ženstvenosti.

Oversized blejzeri sa apliciranim ručno rađenim cvijetom u crvenoj boji samo su dio tailoring priče koja upotpunjava kolekciju.

„U svakoj kolekciji trudim se pružiti raznolikost i uvijek su u mojim kolekcijama printevi i jake boje, ali ova kolekcija je iskorak u novu estetiku, sa dozom ekstravagancije, seksipila, te luksuz samih materijala gdje se postiže harmonija sofisticiranog i modernog.

Upravo je zato i nazvana ICON, jer je bezvremenska„- kaže dizajnerica Anja Stehlik

Mlada pulska pjevačica Medea Sindik utjelovila je modela nove STEHLIk kolekcija te se savršeno uklopila u ovu elegantnu modnu priču koju je fotografirala Nina Roland u novootvorenom luksuznom hotelu Grand Hotel Brioni u Puli.

Dok upijamo novu blagdansku kolekciju, dizajnerica koja već 20.godina djeluje na modnoj sceni, iduće godine priprema veliki modni događaj u Puli, Stehlik fashion show,  koji će iduće godine biti jubilaran 10-ti po redu.

Stehlik fashion show  najveći je istarski modni event gdje dizajnerica predstavlja svoje brendove i svoju modnu priču prožetu izvrsnim talentiranim gošćama.

Kolekcija modela dostupna je na web stranici www.anjastehlik.com i na lokaciji Zagrebačka 7, Pula.

MUA Glam beauty bar

HAIR  Artistic

Accessories Pula city mall

Nakit  Argentum

Photo Nina Roland Photography

Location Grand Hotel Brioni Pula

Model Medea Sindik

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Istarska dizajnerica Anja Stehlik otkrila nam je omiljene gastro adrese u Istri

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci