Anja Moretti priprema prvi Stehlik XMas Party u Puli!
A

Dizajnerica Anja stehlik ovog prosinca po prvi puta priređuje pravi malu Božićnu bajku u svojem studiju.
Poznata po svojim jedinstvenim modnim događanjima, Anja je odlučila  svojim klijentima, suradnicima i prijateljima brenda prirediti prvi STEHLIK XMAS PARTY  gdje će  sve biti  podređeno istinkom uživanju i druženju uz Marčeta vina.

Stehlik studio koji se nalazi u Zagrebačkoj ulici 7,  30.11.2019  postat će prava mini oaza dobrih vibracija i božićne atmosfere gdje će uz pomoć kreativnog tima DEKOR IN osmisliti blagdanski interijer i pretvoriti studio u čarobnu šumu ukrašenu kuglicama, adventskim vijencima i instalacijama.

Kako bi na vrijeme odabrali svoje savršene komade za blagdanske evente  bitiće predstavljena i nova kolekcija svečanih  haljina , a za kreativne poklone pobrinuti će se Bisou Bijoux nakit posebno osmišljen za ovaj event.

„Najljepše doba u godini želim obilježiti na  poseban način, napraviti blagdansku modnu čaroliju u studiu, kako bi svojim sugrađankama tokom prosinca ponudila nešto novo, intimnije i  čarobnije pri odabiru idealnih kreacija za ulazak u novo desetljeće. Svojim jedinstvenim modnim pristupom želim da  vaš modni odabir postane priča koja ne završava haljinom nego upravo njome započinje. “ Anja Moretti

Fotografija: Tea Mirkovic
MUA: Ella beauty

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci