ZTC

Nedavno smo na društvenim mrežama zamijetili neodoljivo slatke jastuke za bebe, poznatije pod nazivom Baby Angel Wings – rezultat ideje mladog bračnog para Anđele i Brune Zotman iz Zagreba. Obožavamo priče koje spajaju domaći dizajn, kvalitetu, ljepotu i obiteljsku priču. 

Prvi jastuk nastao je uoči rođenja njihovog sina, kada su htjeli izraditi nešto posebno i do sada ne viđeno na ovim prostorima. Jastuk za anđeoskim krilima ima prekrasnu poruku –  anđeli najveći čuvari djece, a jastuk, kada obgrli dijete postaje, neka njegova sigurna luka.

U realizaciju projekta uključila se i Brunina majka, koja je vješto izradila prvi jastuk i svih oduševila. Otkriva kako je za jedan potrebno čak osam sati, a za izradu koriste antialergijske dekice, koje zadržavaju toplinu i griju dijete (za zimu) i kombinaciju pamuka, koji daje prozračnost, te svile, koja se lako prilagođava temperaturama i sprečava znojenje.

 

Obožavamo priče koje su spoj obiteljskog projekta, dizajna i savršene izrade. Ovi jastuci ručno su izrađeni i prilagođeni potrebama svakog anđelića. Bilo da birate nešto posebnog za svojeg anđela ili tražite idealan poklon, udobni i topli jastuci, prekrasnog dizajna savršen su odabir. Funkcionalni i lijepi u isto vrijeme – sve što vam je potrebno za prematanje, nošenje ili hranjenje mališana. 

Jastuke možete naručiti upitom na društvenim mrežama.

INSTAGRAM

FACEBOOK

Photo: facebook stranica brenda

Izvor: jutarnji.hr

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE