Ana Mikulec, Studio ljepote Anais, otkriva više o Adaktar mikropigmentaciji obrva, novitetu poznate beauty oaze
A

Studio ljepote na Anais, jedna je od najpoznatijih beauty adresa na Kvarneru, Ana Mikulec i tim neprestano uvode novitete, održavaju svoj poznati visoki standard usluge, a svojim klijenticama pružaju kvalitetu usluge na zavidnoj razini. Već nekoliko mjeseci znamo da uvode novitet u svoju ponudu no ispriječio se Covid 19 te usporio realizaciju nove usluge koja je konačno dostupna u beauty oazi koja se nalazi u centru Viškova.

Draga Ana, kao prvo, kako se Anais tim snalazi u „novo normalnim“ danima, je li kod sve kao i prije izazovne situacije s koronavirusom?

Kao prvo, hvala ti na ovim lijepim riječima, drago mi je da si prepoznala kvalitetu u Anaisu.  Ova situacija je sve samo ne normalna, uvijek je prisutan taj neki „ako“. Svi mi u Anaisu se trudimo održavati dezinfekciju, ne radimo gužvu i još više smo posvećene svom poslu.

Povod našeg razgovora je nova usluga, radi se o Adaktar mikropigmentaciji, otkad postoji ideja da uvedeš ovu uslugu u ponudu Anais studija ljepote?

Ta ideja je došla nenadano pred malo vremena, jednostavno volim ići stepenicu više. Obožavam posao u kojem je zastupljena ljepota i mislim da je to samo još jedan korak više za mene. Trenutno sam fokusirana na obrve, ali uskoro planiram uvesti kompletnu mikropigmentaciju.

Koje si pripreme morala proći da bi dobila licencu?

Adaktar akademija posjeduje dugogodišnje iskustvo i vrlo su stručni u svom poslu. Edukacija traje 3 dana, vjerujte mi nije nimalo lako, ali pripreme, tijek i polaganje ipak ne bi otkrivala, bitno je da sam krenula novim željenim putem kako bih našim klijenticama ponudile nešto novo i nešto više.

 

Otkrij nam više, o čemu se točno radi, po čemu je Adaktar metoda posebna, koje su njezine karakteristike?

Adaktar obrve su prvenstveno sjenčanje obrvica, isticanje tj naglašavanje obrvica i prirodnih crta lica. Ovaj tretman daje dobru uklopivost pigmenta i postojećih dlačica kao i bolju postojanost u koži.

Znam da si perfekcionist u radu, je li ti ovaj iskorak bio posebno izazovan i je li bilo teško opravdati povjerenje Adaktar tima?

Poznaješ me Marija, i znaš da uvijek idem do savršenstva. Nije bio lak put, ta tri dana, Adam traži puno jer je i sam perfekcionist, ali potrudila sam se i stalo mi je. Znam da ću s vremenom opravdati njegovo povjerenje.

Znam da su iza tebe već prve klijentice, vidjela sam radove, a zanimaju me njihove reakcije?

Cura koja mi je bila model na edukaciji je prezadovoljna, sama činjenica da ne mora svako jutro sjenčati i korigirati oblik obrvica ju je oduševila. Isto tako i ostale, a već sada, iako sam najavila isključivo na društvenim mrežama, postoji veliki interes i žene smo uspjeli zaintrigirati.

Ljeto nam se vratilo, otkrij nam još samo za kraj, koje usluge su trenutno najtraženije u Anais beauty oazi?

Pošto dolazi ljeto, toplina, sunce, more, sol, svi čimbenici koji su štetni za kosu najviše je tražena usluga Cocochoco tretmana za dubinsku njegu kose kao pripremu za ljeto, a za sve one koji ne vole izgubiti volumen u kosi Cocochoco Botox.

Hvala Ana što si nam na nam na samom početku svoje nove beauty avanture otkrila više o Anais novitetu, mi smo tu da prenosimo dobre priče i zanimljive inicijative, a za sva pitanja najbolje je da se obratite direktno Anais timu putem ANAIS FACEBOOK STRANICE  i INSTAGRAM PROFILA.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci