Ana Kulaš Kamber iz Zadra njeguje ručni rad u posebnoj makrame tehnici
A

Ručno rađene dekoracije i pokloni u koje se jednostavno zaljubimo na prvi pogled

Ana Kulaš Kamber iz Zadra, izrađuje predivne makrame koji će vas raznježiti. Po struci je profesor povijesti i diplomirani arheolog, u periodu odrastanja je usvajala sam razne tehnike ručnog rada, a postavši majkom troje predivne djece, svo to znanje je bilo i jest usmjereno na izradu predmeta za njih i drage prijatelje.

2021. godine se odvažila i otvorila obrt u kojem izrađuje različite personalizirane poklone od kojih su posebno traženi personalizirani portreti u tehnici makrame. Za dodatnu personalizaciju svake figure koristi i znanje pletenja, heklanja, šivanja, izrade nakita, slikanja… Odnosno, svih vještina koje je prikupila tokom godina.

Svaki portret je poseban i Ana se trudi ispuniti želje svojih klijenata. ”U komunikaciji s njima vidim koliko im je stalo do prijatelja za koje naručuju portret, ispričaju mi neku anegdotu, pošalju zajedničke slike kako bih mogla napraviti poklon po mjeri. Nije mi problem isheklati kaputić ili majicu da portret bude baš pogođen. Klijenti budu oduševljeni portretom baš kao i njihovi najmiliji koji ga dobiju na poklon” rekla nam je Ana.

Vrijeme izrade okvira varira o sadržaju okvira, ali uglavnom bude gotov i spreman za slanje kroz 10 dana.

Ljubav prema stvaranju prenijela je i na svoju djecu, a trudi se potaknuti i druge u svom malom online magazinu koji šalje besplatno na mail pretplatnicima na mailing listi. U njemu se nalazi nekoliko step by step tutorijala za izradu veselih dekorativnih ili uporabnih predmeta.

A potraga za poklonima je upravo počela!

Stižete li sve uskladiti – posao, obitelj i pregled trgovina i web shopova. Nekoć je Sv. Nikola nosio orašaste plodove, naranču, jabuku. Danas su se Sv. Nikola i Sv. Luca, a i mali Isus modernizirali pa prate želje i trendove, zar ne?

Sigurno ste poželjeli pronaći malu radnju gdje se ručno izrađuju dekoracije i personalizirani pokloni koji imaju ono nešto, pokloni koji će veseliti vaše najmilije dugi niz godina i mogu se prenositi u sljedeću generaciju.

Zamišljate blagdane, tu toplinu doma, nježno svjetlo lampica koje ističe ručno rađene dekoracije, umotani personalizirani pokloni za najmilije koji čekaju nestrpljive ruke budućih vlasnika, dječja igra uz bor i jaslice, topli čaj u tvojoj ruci i dekica…

Ne znamo točnu adresu radionice djeda Mraza, ali Anina radionica je idealno mjesto koje vam može pomoći u odabiru personaliziranih poklona.

Ručno rađene dekoracije dat će vašem boru poseban šarm, a mogu biti i lijep poklon dragim ljudima. Pronaći ćete tu anđeliće, pahuljice, boriće i kuglice s inicijalima vaših najmilijih.

Pokloni za baku i djeda se uvijek pomno biraju. Što kažete na portret bake i djeda s unucima u tehnici makrame?

Možda kumovi uskoro slave godišnjicu braka, treba nešto i za njih odabrati!

A vaše kumče neka čuva predivan anđeo čuvar.

Ovu malu radnju potraži na Instagramu pod imenom @zbrkazdola (https://www.instagram.com/zbrkazdola/) i saznajte što spretne ruke mogu učiniti za vas.

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – HRVATSKI BREND KEWIK NADAHNUT JE ČISTOĆOM PRIRODE, A ZIMSKA KOLEKCIJA JE BAJKOVITA

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci