Posjetile smo Amber Niche Store u Rijeci i pronašle “Sakuru”. Savršen parfem za proljeće!
P

Amber Niche Store  ima novitet koji će vam se jako svidjeti! Obožavamo mirisnu oazu u centru Rijeke  i neprestano se uhodavamo s novitetima. Zahvaljujući ljubaznom Amber timu više nego ikad pratimo svijet niche brendova parfema i upoznajemo svijet kroz parfeme koji su posebni i karakterni.

Prilikom zadnjeg posjeta, posebno nas se dojmio novitet brenda Ormonda Jayne. Unikatni i luksuzni parfemi od samog su početka dio Amber Niche Store-a, a kolekciju je savršeno nadopunila – Sakura.

Ormonde Jayne je popularan niche brend, a novi parfem “Sakura” je očaravajući!

Otvara se notama limete i mandarine, umjerenim ružičastim paprom i zelenim akordom, nježnim cvijetom trešnje s mekim aromama badema pojačanim puderastim ljubičicama i kremastom vanilijom. Neuhvatljiva elegancija, koja shvaća snagu suptilnosti.

Zrači unutarnjim samopouzdanjem – za nošenje s urođenom ljubavlju prema nenaglašenom dobrom ukusu.

Parfem je nepretenciozan, a opet tako dojmljiv!

Elegantan, nježan, a zamršen i individualan. Prekrasan trešnjin cvijet najavljuje proljetni spektakl. Japanska tradicija Hanami označava simboličan trenutak razmišljanja i taj prolazan trenutak cvjetanja u vremenu. Prolazan, a ipak poseban, upečatljiv i pamtljiv.

Sakura je skromna i zagonetna.

PARFEM KOJI ĆETE NOSITI NJEŽNO I ZANOSNO.

Parfem koji ima moć obilježiti vaše proljetne dane i noći. Parfem buđenja i zavođenja! Posjetite Amber i priuštite si iskustvo upoznavanja niche brendova! Uživat ćete u spoznajama jednom kad uronite u ovaj – novi svijet!

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci