Wine Garden u Zadru domaćin eventa brendova Amas i vina Fiolić!
W

U posebnom ambijentu Wine Gardena Zadar na Tržnici Zadar, ovaj vikend održan je zanimljiv event koji je okupio brojne zadarske žene, iz raznih branši. Naime, prezentirana je nova rozeta branda Amas – rozeta “Gospe od zdravlja”  kao i novo rose vino Fiolić vinarije.

Riječ je o rozeti koja je napravljena po uzoru na prekrasnu zadarsku crkvu “Gospe od zdravlja”, izrađena je od srebra te srebra sa pozlatom.

“Grad Zadar i okolica nudi beskrajnu inspiraciju a vjerujem da će baš ova rozeta biti posebna kao i meni. “ – kazala je kreativna direktorica branda Amas, Petra Mičić Garibović.

Zadar je tako uz rozetu Svete Stošije i rozetu Gospe od Zdravlja dobio jedan zaista unikatan i poseban komad nakita koji će biti i najljepši mogući suvenir kada se želi pokloniti nešto posebno i zadarsko.

Kako bi cijeli događaj bio obojan još više u ružičasto pobrinula se vinarija Fiolić koja je tom prilikom predstavila svoj novi Rose i novu bocu na oduševljenje svih prisutnih.

Vinski vrt  tu je  večer bio u posebnom cvatu zahvaljujući cvjetnim dekoracijama i cvijeću cvjetne radionice Lollobrigida Art.

“Zaista je lijepo bilo za vidjeti kako je ovaj event donio puno šušura i u popodnevim satima na pijacu i najavio na najljepši mogući način otvorenje Wine Gardena u kojem nas ovu sezonu čeka jako puno lijepih događaja i priča, te se na jednom mjestu okupilo toliko prekrasnih žena” – kazala je Ana Fiolić, suorganizatorica eventa i vlasnica Wine Gardena.

Događaju je prisustvovala dizajnerica Doriana Miletić iz Piccola Creations, model Nevena Dujmović, Martina Ješe – Cataleya dizajn, Sana Baraba – Tiramol.hr, Barbara Medić  i mnoge druge žene iz javnog i poslovnog svijeta.

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Nova kolekcija AMAS BIJOUX + STILUETA darivanje

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci