Adventiranje kod Kazališta ispunilo očekivanja brojnih posjetitelja
A

Novi brend riječkog adventa ubrzo je ušao pod kožu Riječanki i Riječana pa se čini kako su svi s nestrpljenjem dočekali drugo izdanje Adventiranja kod Kazališta. Impozantna svjetleća violina bila je pravi mamac za prvo ovogodišnje božićno fotografiranje, a prva dama orkestra krasit će Kazališni park tijekom hladnih adventskih mjeseci.

Uz oduševljenje božićnim dekoracijama, posjetitelji su uživali i u širokoj lepezi blagdanskih delicija. Hladne ruke grijalo je kuhano vino, a radoznala nepca iznenadili su fini zalogaji koje su pripremali vrsni chefovi na adventskim kućicama i food truckovima. Gastro ekipu predvode vrhunski znalci – Damir Tomljanović sa svojim brendom Kužinavanje te Mate Janković s Kućom kobasica. Šećući se Verdijevom ulicom i kazališnim parkom, posjetitelji mogu kušati istarske delicije u modernoj varijanti na Capra Food trucku, pojesti slasne burgere kod zadarske ekipe brenda Picnic Mingle&Fun ili se zasladiti uz Di Mare deserte. U ponudi su i raznovrsni zimski napitci zanimljivih kombinacija koje potpisuju Rakhia Bar, Fiorello te Stop Winter House.

Super Cover band bio je savršen glazbeni začin na početku ove adventske priče, a rasplesana i raspjevana atmosfera koje su dominirale tijekom cijele večeri garantiraju kako će Adventiranje ovog prosinca biti poprište izvrsne zabave za sve generacije.

Tekst: PR

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci