Advent u Novom Vinodolskom pun događanja za sve generacije!
A

Pred nama je četvrti adventski vikend, a Novi Advent i ovog je tjedna bogat događanjima.

Već sutra, u srijedu, u 17:00 sati se u Narodnoj čitaonici i knjižnici održava Blagdanska čudotvornica – radionica izrade blagdanskih ukrasa za djecu, a nakon nje, u 19:00 sati se u Domu kulture održava Božićni Kviz pliz! Još nekoliko mjesta je ostalo pa ovim putem pozivamo natjecatelje da se prijave na mail info@nmig.hr te zaigraju ovaj zanimljivi kviz i osvoje vrijedne nagrade.

U subotu će se u Domu kulture u 16:00 sati održati radionica izrade sirovih, zdravih kolača koja je zainteresirala veliki broj naših dragih domaćica i koja je popunjena do zadnjeg mjesta.

U nedjelju će se u Crkvi sv. Margarete u Klenovici nakon Svete mise u 11:00 sati, održati Božićni koncert našeg sugrađana Jose Butorca, a u ponedjeljak se u holu Osnovne škole Ivana Mažuranića u 17:00 sati održava koncert Osnovne glazbene škole Ivana Mažuranića.

No, nešto što će zasigurno razveseliti sve ljubitelje adventskih događanja je i otvorenje jednog novog segmenta Novog Adventa – Adventa kod Mažuranića.

Ovog petka, uz nastup Grooversa i DAB (DJ i saksofon) ćemo otvoriti Advent kod Mažuranića uz predivno uređenje Trga Ivana Mažuranića i bogatu gastro ponudu na tri adventske kućice. Od 18:00 sati sve posjetitelje očekuje nešto novo i drugačije, uz odličnu atmosferu.

Subota će također na Trgu Ivana Mažuranića biti vesela, uz smijeh i glazbu. Komičar Splicke scene od 19:00 sati će uz stand up one man comedy nasmijati sve prisutne, a nakon toga nam dolazi kvarnerska diva – Eni Jurišić sa bendom i gostom iznenađenja sa A strane. Kako bi se dobra zabava nastavila i nakon koncerta, za to će se pobrinuti Trio Frix uz strane i domaće hitove.

Nedjelja i ponedjeljak kod Mažuranića rezervirani su za najmlađe. U nedjelju će se u 16:30 sati održati predstava i animacija za djecu „Dan u laboratoriju Djeda Mraza“ te će nakon toga sve posjetitelje zabavljati DJ Powerplayer, a u ponedjeljak predivan božićni program priprema Dječji vrtić Fijolica.  Od 17:30 sati u ponedjeljak će djeca vrtića imati božićni sajam sa rukotvorinama koje su izradili sa roditeljima i odgajateljima te će nastupiti na pozornici, a imaju i jedno iznenađenje za sve posjetitelje.

Kako bi vam Novi Advent ostao u najljepšem sjećanju, u ponedjeljak će od 17:00 do 19:00 sati u Kući Djeda Božićnjaka biti organizirano božićno fotografiranje s Djedom Božićnjakom! Da, dobro ste pročitali, Djedica će nakratko biti kod kuće i fotografirati se s vama. Fotografije ćete dobiti besplatno na licu mjesta, a također biti će objavljene digitalnim putem na našim stranicama. Našim gradom ponovno će voziti i veseli božićni vlakić na radost svih mališana.

Jedino što nam može pokvariti doživljaj ovog vikenda je loša vremenska prognoza koju najavljuju tako da vas pozivamo da pratite naše web stranice i društvene mreže na kojima ćemo sve pravovremeno pisati i obavještavati vas.

Dok se odbrojavaju dani do Božića i Nove godine, treba uzeti vrijeme za draga mjesta, drage ljude i drage trenutke!

Vidimo se u Novom!

Tekst: PR

Prethodni tekst – POSJETILI SMO NOVI ADVENT I UŽIVALI U BLAGDANSKOJ IDILI NOVOG VINODOLSKOG!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci