Advent na Gradini, riječka bajka uskoro počinje!
A

Prosinac već kuca na vrata, a to nas posebno raduje jer nas ove nedjelje, 01. prosinca očekuje otvaranje trećeg izdanja Adventa na Gradini! Iz godine u godinu sadržaj je sve bogatiji, a za ljubitelje zimske čarolije sprema se čak 28 prigodnih programa. Najmlađi će se svake srijede te subotom i nedjeljom moći družiti i fotografirati s Djedom Mrazom te mu prišapnuti svoju božićnu želju. Oni nešto stariji grijat će se veselim ritmovima uz DJ-a i glazbene programe, a zabavu će savršeno nadopuniti i raznolika gastro ponuda.

17 kilometara duge lampice već su na svom mjestu, a svečanim paljenjem u 18.00 sati obilježit će se otvaranje Adventa na Gradini. Program za sve posjetitelje počinje u 17.00 sati, a svi koji budu odbrojavali sekunde do paljenja uživat će u izvedbama Vivien Galletta i Voljena Grbca. U Nugentovom parku nastupaju Dellboysi; na različitim lokacijama Gradine posjetitelje će zabavljati Vokalni studio Rijeka, dok će se najmlađi moći družiti s Djedom Mrazom i njegovim vilenjacima.

U najčarobniji Advent na vrhu grada ove će se godine po prvi puta zakoračiti kroz 6 metara visok slavoluk na ulazu u Gradinu, u potpunosti ogrnut plaštom lampica. Riječani i Riječanke, ali i brojni posjetitelji iz cijele regije moći će na Trsat stići Adventskim TuRističkim autobusom koji će od 1. prosinca spajati centar Opatije, centar Rijeke i Trsatsku gradinu.

Vjerujemo da će jedinstvene dekoracije i sjaj lampica koji se broji u kilometrima i ove godine ostavljati bez daha te nadolazeće blagdanske trenutke učiniti još posebnijima!

Fotografije; Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci