STILUETA XMAS SPECIAL: Pripreme za Advent na Gradini su pri kraju!
S

Zakoračili smo u posljednje dane studenog, ulice i javni prostori već poprimaju blagdanski ugođaj, a svi već s nestrpljenjem iščekuju početak Adventa. Gradina će u svom prepoznatljivom ruhu ponovno zasjati od 3. prosinca, a svečani trenutak paljenja čak 12 kilometara lampica održat će se točno u 18.00 sati.

Na Gradini se, osim ukrašavanja s više od 120 000 lampica, postavlja i nova svjetlosna instalacija visine preko pet metara koja će dominirati unutrašnjim dijelom. Ovogodišnje izdanje Adventa na Gradini koji se održava u sklopu Rijeka Adventa krasit će impozantna božićna kuglica na samom ulazu, unikatne božićne jaslice koje se kriju u spilji i jedinstvene svjetlosne dekoracije, uz mnoštvo glazbenog programa. Pripreme za najčarobniji Advent još su uvijek u tijeku, a vrijedne ruke djelatnika svakodnevno pripremaju svaki kutak kaštela kako bi posjetitelji tijekom zimskih mjeseci uživali u magičnom ruhu Trsatske gradine.

Oni koji su barem jednom posjetili Gradinu znaju da je zalazak sunca ondje čaroban, a kada se sunce sakrije i božićna dekoracija zablista u svom sjaju, večernji sati rezervirani su za opuštanje uz kuhano vino, ukusne zimske zalogaje te glazbu.

Tekst : PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci