NaslovnicaLIFESTYLERIJEKA I KVARNERPrirodoslovni muzej Rijeka i...

zadnje objave

Prirodoslovni muzej Rijeka i Adriana Rajcic Design u suradnji

Adrianin ruksak na rame i trk u muzej!

Proteklog je vikenda Prirodoslovni muzeji Rijeka u novouređenom stalnom postavu „Divljina s pogledom na more“ i „Interpretacijskom centru Putovima Frankopana“, u Kaštelu Zrinskih, u Brodu na Kupi ugostio hrvatsku dizajnericu Adrianu Rajčić kako bi se u ambijentu rijeke, šume i planine predstavila nova linija modnih dodataka. U novoj kolekciji možete pronaći ruksake, torbe i novčanike.

Linija ove Adriana Rajčić Design kolekcije izrađena je od umjetne kože. U njoj prevladavaju crna i smeđa boja u kombinaciji s cvjetnim i životinjskim uzorcima. Niz efektnih srebrnih linija i šljokica čini dodatnu igru na samom dizajnu modnih dodataka.

Foto: PR

Kreativno oko iza objektiva fotoaparata bio je mag. kiparstva Domagoj Gračan. Svojim osebujnim umjetničkim stilom uspio je spojiti muzejski postav i kolekciju u zanimljivu modnu priču.

Zanimljiv editorijal

Model Nina Briški ponovno je imala glavnu ulogu u kolekciji dizajnerice s kojom već niz godina surađuje, te je i ovoga puta svojom ljepotom i nježnošću savršeno prikazala izvorni hrvatski, odnosno goranski proizvod u interijeru jedinog muzejskog postava u Gorskom kotaru.

Editorijal nove kolekcije ujedno je i najava suradnje Prirodoslovnog muzeja Rijeka i modnog brenda Adriana Rajčić Design gdje će svaki budući kupac ruksaka, torbe ili novčanika kao poklon dobiti besplatnu ulaznicu za dvije osobe u Kaštel Zrinskih.

Kako do Adriana Rajčić Design kolekcije?

Kolekcija je dostupna u modnom studiju Adriana Rajčić Design, a njene radove pogledajte na Facebook mreži @adrianarajcicdesign i Instagram profilu adriana.rajcic.design

Kaštel Zrinskih možete posjetiti od utorka do petka, od 9 do 19 sati, a subotom i nedjeljom od 10 do 18 sati. Upoznajte kulturu i prirodoslovlje Primorsko-goranske županije. Fotografije ovog modnog editorijala neka posluže kao inspiracija za vašu uspomenu iz Muzeja.

Više informacija o brendu pronađite na linku.

Provjerite službenu stranicu Prirodoslovnog muzeja Rijeka. 

Događanja u Rijeci – “Riječki prvi val” bit će predstavljen ovog četvrtka u Botelu Marina

Tekst, foto: PR

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
109PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE