NaslovnicaLJEPOTABEAUTY TALKStilueta Beauty Talk: Dina...

zadnje objave

Stilueta Beauty Talk: Dina Maršanić o revolucionarnom Adipologie tretmanu

Beauty centar by Dina jedna je od najpoznatijih beauty adresa u Rijeci. Zadovoljne klijentice, izvrsne recenzije na društvenim mrežama i česti noviteti idu u prilog izvrsnosti usluge iza koje stoje Dina Maršanić i tim. Povod našeg razgovora je nova usluga. Na društvenim mrežama osvanuo je Adipologie, a Beauty centar by Dina prvi je i jedini centar u Hrvatskoj koji ima u ponudi fantastičnu uslugu iza koje stoji španjolska znanost i kvaliteta!

𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫 𝐛𝐲 𝐃𝐢𝐧𝐚: 𝐉𝐞𝐝𝐢𝐧𝐢 𝐀𝐝𝐢𝐩𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐞 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫 𝐮 𝐇𝐫𝐯𝐚𝐭𝐬𝐤𝐨𝐣

Pozdrav Dina, dobro nam došla! Ušli smo u proljeće, na kavicama po gradu i okolici žene dijele tajne i savjete dobrih tretmana, onih koji djeluju! Nas je već prva vijest o tretmanu koji dokazano djeluje oduševila! Na kojem principu Adipologie radi?

Tajna dobrog i uspješnog tretmana je u odabiru prave tehnologije. Tehnologija zagrijavanja masnog tkiva koju Adipologie koristi nam je poznata od prije, međutim ono što ga razlikuje od ostalih aparata je baš dubina do koje prodire, a da je pritom potpuno siguran.

Poznata riječka beauty adresa

Prvi ste i jedini beauty centar u Hrvatskoj koji ima ovu uslugu, gdje ste prvi put čuli za ovaj tretman?

Moje klijentice i klijenti znaju da puno vremena posvećujem otkrivanju novih tehnologija koje donose razultate kao i to da pratim trendove u beauty industriji. Beauty industrija je najbrže rastuća industrija i ako ne pratite novosti klijenti neće dobiti najbolju uslugu koju zaslužuju.

Najbolji način za to je redovno posjećivanje najvećih beauty sajmova u Europi gdje na jednom mjestu upoznate sve novosti i napretke u industriji. Ovo proljeće na rasporedu mi je jedan od najvećih Beauty sajmova u Europi – Beauty Dusseldorf, kojem se iznimno veselim.

Na taj način sam otkrila i španjolski brand Adipologie koji mi se svidio na prvu, ali smo kao centar morali proći strogi proces evaluacije prilikom kojeg smo dokazali da svojim znanjem i pristupom zadovoljavamo sve uvjete kako bi osim rada sa samim aparatom postali i prvi demo-centar za Adipologie u Hrvatskoj.

Adipologie, liposukcija bez noža

Adipologie ukratko znači liposukcija bez noža? Pa ako je tako to je sjajno!

U rezultate ste se uvjerili i sami. Kakva su bila vaša osobna očekivanja, ali i prvi dojmovi?

Priznajem, očekivala sam puno, a puno sam i dobila ili ako hoćete skinula. Volim svoj posao, puno radim, a svaki slobodni trenutak provodim sa svojom obitelji.  Nakon druge trudnoće, jednostavno se nisam imala vremena posvetiti vježbanju i brojanju kalorija. Vjerujem da će me mnoge zaposlene žene i majke razumjeti. Gubitak 2,4 cm po tretmanu nije reklamna floskula već rezultat iza kojeg ponosno stojim. Nakon prvog tretmana rekla sam – ovo je tretman baš po mojoj mjeri!

Adipologie tretman, ekskluzivno u Beauty centru by Dina

Kome je sve namijenjen ovaj tretman?

Tretman je namijenjen svima koji žele na siguran i neinvazivan način oblikovati svoje tijelo. Adipologie tretmani ne oduzimaju puno vremena, a daju rezultate koji se vide.

Adipologie je posebno patentirana tehnologija za oblikovanje tijela.
Nema rezova, boli i dugotrajnog oporavka.
Rezultat je zategnuto i oblikovano tijelo!

Na vašoj internetskoj stranici piše: Adipologie metodom dokazano po tretmanu uklanjamo minimalno 2,4 cm masnih naslaga. Koliko je tretmana potrebno i koji razmak među njima mora biti?

To je najčešće pitanje koje mi klijentice i klijenti postavljaju. Minimalno 5 tretmana nam treba kako bi ostvarili optimalne rezultate, ali točan broj ovisit će o zatečenom stanju i o ciljevima koje klijent ili klijentica imaju. Razmak između tretmana je 14 dana, ali koji dan više ili manje neće činiti razliku.

Svi već razmišljamo o ljetu. Stiže li se uz Adipologie tretmane doći do željenih rezultata do ljetnih mjeseci?

Apsolutno! Sada je idealan trenutak. Bez napetosti i žurbe po novu, čvršću i mršaviju figuru.

Riječanke vole beauty novitete, međutim nisu pomodne i bitno im je pronaći ono što djeluje. Koliko vam je važno stajati imenom iza tretmana u koje ste se uvjerili sami?

Važno mi je jer meni moje klijentice i klijenti vjeruju. I ono što je po meni najbitnije, jako ih dobro poznajem i znam što žele i kada im to treba. Sigurna sam da je Adipologie baš pogođen tretman i uopće ne sumnjam u rezultate i naše obostrano zadovoljstvo.

Znamo da vama posla ne nedostaje, koliko se čeka na tretman, jeste li spremni na navalu žena koje vole dati prednost prirodnim i neinvazivnim djelotvornim tretmanima?

Kod nas je posao tako organiziran da klijentice i klijenti nikada nemaju osjećaj da je navala. Ali treba napomenuti da je sada lakše dobiti željeni termin, nego što će to biti primjerice za mjesec dana kada svi krenu ozbiljno promišljati kako u kratkom roku svoju figuru dovesti u red.

Samo najbolje za klijentice

I zadnje pitanje – koji je prvi slobodan termin? 😉

Pri zakazivanju termina uvijek nam je cilj prilagoditi se klijentima, zato ću odgovoriti protupitanjem: Kada bi vam odgovaralo?

Čim prije! Hvala Dina na razgovoru i čestitke na tretmanu koji zahvaljujući tebi i timu imamo ekskluzivno na raspolaganju u centru Rijeke!

Beauty centar by Dina, Ul. pod Kaštelom 9, 51000, Rijeka

Kontakt: 091/169-3414

Beauty centar by Dina Facebook / Instagram

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE