NaslovnicaINSPIRACIJAHRVATSKI KREATIVCIHrvatski kreativci: AbonosArt pladnjevi...

zadnje objave

Hrvatski kreativci: AbonosArt pladnjevi za svaki stol

Koliko su naši hrvatski kreativci vrijedni i marljivi već odavno znamo. Osim što svojim rukama stvaraju unikatna djela, na naglasak uvijek stavljaju kvalitetu. Takve ručno rađene, i kvalitetne proizvode rade supružnici koje stoje iza brenda AbonosArt. Milan-Dado i Josipa Malenica iz Požege počeli su s hobijem.

Ideja za baciti se u poduzetničke vode

Suprug je radio razne drvene predmete za prijatelje i obitelj, te njihovim nagovorom i uvjerenjem da je odlično to što radi, odlučili smo se upustiti u „ozbiljnije vode“. Počeli sam s daskama za rezanje i posluživanje hrane, pa pladnjevima s ručkama, a danas brojimo više od desetak proizvoda.

Na tržištu smo od studenog prošle godine, a u biznisu smo za sada suprug i ja. Dado kao vlasnik ujedno je i „fizikalac“, još uvijek samostalno sve radi, no ukoliko se pojača ovaj već intenzivan tempo, zaposliti ćemo još jednog radnika.

Supruga za sada vodi sve marketinške poslove, te ju uskoro planiramo zaposliti za sav pravni i administrativni dio. Za sada je ideja uključiti samo obitelj u posao, a u budućnosti se nadamo za proširenjem u svim segmentima posla.

Oduvijek smo radili za nekoga, davali 100% sebe u posao i jednostavno smo došli do zasićenja. Suprug je počeo svaki slobodan trenutak posvećivati drvetu i zapravo je tako sve počelo.

Raspodjela poslova

Volim gledati stvaranje naših proizvoda i rado pomažem Dadi oko osmišljavanja i dizajna. Dado trenutno sve poslove obavlja sam, no znala bi se snaći u obradi drveta. Najviše pažnje posvećujem fotografiranju i objavama na društvenim mrežama, kao i pakiranju i dostavi naših paketa.

Koliko dugo je trebalo da se naučite izrađivati predmete od drva?

Sve je došlo nekako prirodno. Najprije smo svoje handmade proizvode poklanjali obitelji i prijateljima dok se nismo uhodali i naučili gdje što možemo bolje i kvalitetnije napraviti.

Što se sve može pronaći u AbonosArt ponudi?

Svakako čitatelje pozivamo da pogledaju našu ponudu na Facebook stranici. Kod nas možete pronaći daske za rezanje, za sir, pladnjeve za posluživanje hrane, pladnjeve neobičnih oblika, stalak za čašice, stalak za slastice (etažer), posudice za grickalice, lopate za pizzu i svašto još imamo u planu..

Od kojeg sve drva proizvodite pladnjeve?

Trenutno u ponudi imamo orah, hrast i trešnju.

Kako sve proizvode možete prilagoditi klijentima i njihovim željama? 

Asortiman smo slagali prema potrebama kupaca. Uvijek prilagođavamo dimenzije i vrstu drveta. Graviranje je uvijek gratis, pošto graviramo ručnim graverom. To je izazvalo simpatičnost kojoj se nismo nadali. Realno na svakom ćošku se prodaje sve idealno strojno obrađeno, a mi ne želimo biti dio te priče. Želimo da naši proizvodi budu prepoznati samo kao handmade.

Kakve su povratne informacije kupaca na AbonosArt?

U pravilu svaki drugi kupac se vrati po još od nekih proizvoda jer shvate da je to zaista puno drvo iz jednog komada, da to ne mogu pronaći u trgovini. Jako smo ponosni kada dobijemo komentare da smo opravdali i puno više od očekivanja.

Jako puno je ljudi naše proizvode prepoznalo kao super poklone za svoje bližnje, pladnjevi i posudice za grickalice su totalni hit.

Imate li u planu proširiti ponudu? Ako da, šapnite nam o čemu je riječ…

Vjerujemo da je pred nama svjetla budućnost. Planiramo na proljeće uvesti asortiman za dekoracije za vjenčanja i druge svečanosti, pladnjeve s dodacima, poput malih posudica.

Pošto doma imamo bebu i sami smo inspirirani baby svijetom, htjeli bi uvesti kolekciju za bebe i djecu (ovo je tek u planu i razmišljanjima)

Zahvaljujemo našim sugovornicima na razgovoru. Pozivaju vas da pratite njihov rad da na vrijeme budete obavješteni o novitetima u ponudi. Te su s nama podijelili njihov moto: ”Koristiti izvornu ljepotu drveta, zaštiti ga i vratiti mu stari sjaj!” a mi se samo možemo složiti, da drvu zaista daju poseban sjaj.

Bacite oko na njihovu Instagramovu stranicu ovdje.

Jeste li vidjeli ove šalice? – Hrvatski kreativci: Handmade by Connie šalice su posebne!

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
109PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE