Dizajnerica Džana Ravlić i tim predstavljaju editorijal s riječkim maturanticama
D

Probuditi ženu u djevojci, dizajnirati i modelirati kreaciju koja će biti senzualna, elegantna, a s druge strane prilagođena godinama i prilici veliki je izazov u radu svakog dizajnera. Naravno, ovo je priča o maturalnoj zabavi, mjesecima traju pripreme, djevojke istražuju make up artistice, osmišljavaju frizere, no kruna svega je maturalna haljina.

Izazov je ovo dobro poznat Džani Ravlić i Sally atelier timu, teško je uopće dobiti točan broj haljina koje su kreirali samo za ovu prigodu, a dugogodišnje iskustvo rada s različitom profilom djevojaka isprofilirali su ih kao profesionalce i kreativce spremne svaku želju pretvoriti u stvarnost.

Džana Ravlić s maturanticama

Sally atelier tako je poznat ne samo u Rijeci i okolici, maturalne haljine s potpisom riječkog tima nose se na kvarnerskim otocima, okolnim županijama, u Istri.

Velika radna inspiracija i zadovoljstvo mladih klijentica svaki početak godine ovoj modnoj adresi daju dodatni polet i energiju. Dizajnerica je stoga ove godine odlučila svoj rad predstaviti na autentičan i svome radu dosljedan način, snimljena je kampanja u kojoj glavna lica nose upravo maturantice koje su za svoju svečanost odabrale haljine koje su na snimanju i predstavile.

Kampanja slavi različitost, osobnost, ljepotu okrunjenu u ispunjenje modnog sna tri djevojke. Eni Stilin i Antonela Ostojić iz Talijanske gimnazije te Lea Superina iz Građevinske škole (smjer: Dizajner interijera) odlično su se snašle ispred objektiva Ivora Mažara iako im je ovo bilo prvi put u ulogama modela, ispred profesionalnog objektiva. Za frizure se pobrinula Kate Brozičević, studio Kate, a make up potpisuje Nina Nikčević. Za lokaciju snimanja odabrana je novootvorena stomatološko – estetska poliklinika DentalPro na Škrljevu.

 

Editorijal je zamišljena kao priča o bezvremenskoj ljepoti žene i kreacije, kao simbiozi energija haljine i osobe koja ju nosi te prije svega komunikaciji između dizajnerice i klijentice.

Džana Ravlić istaknula nam je kako je jako ponosna što već godinama ima veliko povjerenje maturantica jer ipak se radi o generaciji mladih žena koje znaju što hoće, u trenutku dok im tržište nameće svoje trendove, kvaliteta kreacije, dizajna i modeliranja, ono je što čini veliku i vidljivu razliku.

Sally atelier nalazi se u Užarskoj ulici u centru Rijeke te u riječkom Tower centru.


Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci